L'Eliana s'adhereix a la campanya de la DGT amb controls de velocitat mitjançant radar mòbil L'Eliana s'adhereix a la campanya de la DGT amb controls de velocitat mitjançant radar mòbil
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana s'adhereix a la campanya de la DGT amb controls de velocitat mitjançant radar mòbil


L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat que realitzarà controls de velocitat amb radar mòbil per a conscienciar la població sobre la importància de respectar els límits de velocitat. Durant dues setmanes, del 22 de juliol al 2 d'agost, la Policia Local instal·larà el radar mòbil en diferents ubicacions del municipi per a monitoritzar la velocitat dels conductors.

Aquesta iniciativa complementa la recent campanya de la Direcció General de Trànsit (DGT), que es va enfocar en el control de la velocitat i es va dur a terme del 15 al 21 de juliol. Durant aquesta setmana, la DGT va implementar nombrosos controls de velocitat en punts estratègics de la xarxa viària espanyola amb l'objectiu de conscienciar els conductors sobre la necessitat de respectar els límits de velocitat per a prevenir accidents greus i mortals.

L'ús del radar mòbil a l'Eliana respon també a la demanda veïnal per l'excés de velocitat de certs vehicles que transiten pel terme municipal. Així, el radar mòbil controlarà la velocitat en les vies del municipi durant les pròximes dues setmanes.

És important recordar que en quasi la totalitat del terme municipal de l'Eliana està prohibit circular a més de 30 km/h. Aquesta mesura busca evitar possibles atropellaments a les persones més vulnerables que circulen per aquestes vies, com vianants i ciclistes.

"És molt important que respectem els límits de velocitat i que es circule amb precaució, perquè la seguretat de vianants i conductors és la nostra prioritat", ha explicat l'alcalde, Salva Torrent.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal