L'Eliana es prepara per a acollir la seua tradicional Setmana Esportiva amb una àmplia oferta d'activitats L'Eliana es prepara per a acollir la seua tradicional Setmana Esportiva amb una àmplia oferta d'activitats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es prepara per a acollir la seua tradicional Setmana Esportiva amb una àmplia oferta d'activitats

La localitat de l'Eliana es disposa a celebrar un dels esdeveniments esportius més esperats de l'any: la 51a edició de la Setmana Esportiva. Aquest esdeveniment, que s'ha consolidat com una cita ineludible en el calendari esportiu de la comarca del Camp de Túria, tindrà lloc entre els dies 18 i 31 de juliol al Poliesportiu Municipal.

La Setmana Esportiva de l'Eliana, que enguany arriba a la seua 51a edició, s'ha convertit en un referent comarcal gràcies a la seua llarga trajectòria i a la diversitat d'activitats que ofereix. Durant aquests dies, els participants podran gaudir d'una àmplia gamma de competicions, exhibicions i tornejos en diverses modalitats esportives.

Entre les disciplines que formaran part d'aquesta edició, destaca la presència del bàsquet 3x3, una variant dinàmica i emocionant del bàsquet tradicional. A més, els aficionats al futbol tindran l'oportunitat de participar en competicions de futbol 7, amb categories masculines, femenines i mixtes per a totes les edats. El futbol sala també tindrà el seu espai en aquesta quinzena esportiva.

Els esports de raqueta estaran ben representats amb tornejos de tennis, tant en modalitat individual com en dobles, així com competicions de tennis de taula. Per als amants dels esports de platja, s'ha programat un torneig de voleibol platja en format 2x2.

La Setmana Esportiva no oblida les disciplines més tradicionals i arrelades a la cultura valenciana. En aquest sentit, s'han organitzat competicions de frontenis, un esport que combina elements del tennis i de la pilota valenciana. Precisament, la pilota valenciana, esport autòcton per excel·lència, també tindrà el seu espai en la programació.

Per als qui prefereixen activitats menys físiques però igualment competitives, s'han previst tornejos de jocs de taula com el dominó, el parxís i el truc, oberts a participants de totes les edats. A més, els aficionats a les birles podran demostrar la seua destresa en aquesta disciplina.

Un dels punts àlgids de la Setmana Esportiva serà la celebració de la tradicional Miniolimpiada d'Atletisme, un esdeveniment que busca fomentar l'esperit olímpic entre els més joves. També es durà a terme una exhibició de voleibol platja, que promet ser tot un espectacle per als assistents.

El colofó a aquesta quinzena esportiva el posarà la 40a Volta a Peu 10K, una prova atlètica que forma part del prestigiós circuit de carreres populars de la Diputació de València. Aquesta carrera, que any rere any atrau a centenars de corredors de tota la comarca i més enllà, se celebrarà el dissabte 27 de juliol a les 20 hores.

Per a tots aquells interessats a participar en qualsevol de les activitats programades, el període d'inscripció ja està obert. Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial al Poliesportiu Municipal fins al dissabte 13 de juliol. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores. A més, el darrer dia d'inscripció, s'habilitarà un horari especial de vesprada, de 17 a 20 hores, per a facilitar la participació de tots els interessats.

Amb aquesta àmplia i variada oferta esportiva, l'Eliana reafirma el seu compromís amb la promoció de l'esport i els hàbits de vida saludables entre els seus ciutadans. La Setmana Esportiva no només és una oportunitat per a la pràctica esportiva, sinó també un espai de trobada i convivència per a tota la comunitat.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal