L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve és reuneix amb els veïns de les urbanitzacions de Colinas i Montesano L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve és reuneix amb els veïns de les urbanitzacions de Colinas i Montesano
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve és reuneix amb els veïns de les urbanitzacions de Colinas i Montesano

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, liderat per l'alcaldessa Eva Tejedor Marí, ha celebrat recentment reunions amb representants de les urbanitzacions de Colinas i Montesano. Aquestes trobades formen part del "Pla d'Acció Integral" destinat a coordinar millores en aquestes zones residencials.

Informació sobre els projectes en marxa

Durant aquestes reunions, l'equip de govern va informar sobre diversos projectes en marxa. Entre aquests destaca la reclamació davant la Generalitat per instal·lar pantalles acústiques a la CV-35 i millorar els accessos des de l'autovia. També es va anunciar el reforç de la vigilància i l'augment del patrullatge a les urbanitzacions, així com la implementació d'un nou pla de recollida de femta canina amb sancions de fins a 3.000 euros. A més, es van discutir millores en la via pública, incloent-hi el reasfaltatge i l'eliminació de barreres arquitectòniques, juntament amb la millora de la senyalització i els encreuaments perillosos.

Compromís de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha reafirmat el seu compromís amb els veïns en els projectes tractats i amb el Pla d'Acció Integral. L'alcaldessa Eva María Tejedor Marí ha destacat que aquest pla reflecteix el compromís de millorar les condicions de vida dels ciutadans. Ha avançat que es reuniran pròximament amb els residents de la urbanització de Pla del Pou per recollir les seues aportacions.

L'alcaldessa ha recalcat la importància de totes les zones de la localitat, lamentant l'abandó per part de l'anterior equip de govern. "Per a aquest equip de govern, totes les zones i barriades de la localitat són igual d'importants, tant les del nucli urbà com les zones residencials més allunyades", ha afirmat.

Demandes de l'Associació de Veïns de Colinas, segons nota rebuda per Crònica

L'Associació de Veïns de Colinas va expressar una sèrie de preocupacions persistents:

  1. Activitats al Centre Comercial: Sol·licitud de controls més estrictes sobre activitats nocturnes i reducció de molèsties com soroll i tràfic.
  2. Contaminació Acústica: Estudi detallat sobre la contaminació acústica de la CV-35.
  3. Transport Públic:  Implementació del servei intern de transport per a poder accedir a les estacions de metro de L'Eliana i Canyada-  Tot això, segons manifesta l'Associació de Colinas, a l'espera de la posada en marxa per la Generalitat de les noves freqüències dels actuals L146 i L145.  En el que pertoca al L146,  segons informen des de l'Associació recullen ja les freqüències que van al·legar en el seu moment i arribaran fins a 32 busos diaris en els dies de treball i almenys dos nocturns. Però la línia que substituirà a L145 no recull la parada en la rotonda de Colinas, ni travessarà part del municipi com es va demanar, deixant a Montesano i a Sant Vicent sense cobertura real. En el cas de Sant Vicent cap bus farà pas per la seua urbanització, havent de baixar a la parada de la CV-35 que només té el sentit de València i, en el cas de Montesano tampoc podran accedir en el sentit de València.
  4. Infraestructura viària: Completar el pla de reasfaltatge i reparar voreres, en tota la urbanització.
  5. Atenció Sanitària: Construcció urgent del Centre de Salut per atendre a una població que ja és de més de 10.000 veïns en el municipi i de més de 1.700 persones majors de 55 anys. 
  6. Centre de Día.- Segons l'Associació tant l'ajuntament com els representants de l'associació varen coincidir en la necessitat de preparar la construcció d'un Centre de Dia, necessari cada vegada més en el municipi.
  7. Prevenció d'Incendis: Implementació de plans preventius d'incendis similar als d'Entre Pins en l'Eliana, per a controlar i prevenir en les zones més properes al Parc Natural on els habitatges són molt propers al bosc.

Demandes de l'Associació de Veïns de Montesano

Per la seua banda, l'Associació de Veïns de Montesano va publicar les seues demandes en el seu blog:

  1. Pla d'Actuació contra el Soroll (IV PAR): Millores en les pantalles acústiques i estudis exhaustius sobre el soroll.
  2. Propostes de Trànsit: Manteniment de senyalització, establiment de zones d'estacionament definides i reestructuració de vies com l'Avinguda Pobla de Vallbona.
  3. Infraestructura i Mobilitat: Reparació de voreres, establiment de nous aparcaments i millora de punts de cruïlla perillosos.
  4. Seguretat i Medi Ambient: Desenvolupament de plans de prevenció d'incendis i instal·lació de barreres de formigó en punts estratègics.

  

Amb Colinas

  
Amb Montesano

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal