La Delegada del Govern Visita el Posicionament Principal de la Guàrdia Civil a Llíria La Delegada del Govern Visita el Posicionament Principal de la Guàrdia Civil a Llíria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Delegada del Govern Visita el Posicionament Principal de la Guàrdia Civil a Llíria



Segons informació i nota a què hem tingut accés, la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha visitat recentment el posicionament principal de la Guàrdia Civil a Llíria. En aquesta visita, ha estat acompanyada pel subdelegat del Govern, José Rodríguez Jurado, l’alcalde de la localitat, Joanma Miguel, i l’edil de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, entre altres membres del Govern municipal.

Bernabé ha volgut destacar “l’esforç i el treball de la Guàrdia Civil” a la ciutat de Llíria, subratllant que aquesta compta amb una “plantilla coberta al 86%, amb una ocupació que seguirà augmentant gràcies a la macro oposició posada en marxa pel Govern d’Espanya”. La delegada ha ressaltat la importància d’aquesta oposició, que permetrà incrementar encara més el nombre d’agents disponibles per a garantir la seguretat a la ciutat.

Durant la visita, Bernabé també ha assenyalat que en Llíria “hi ha més guàrdies civils que mai en la seua història, la qual cosa ha generat uns nivells òptims de seguretat, similars als d'anys anteriors”. Aquesta afirmació posa en relleu el compromís del Govern amb la seguretat ciutadana i la importància de mantenir una presència significativa de les forces de seguretat en la localitat.

Amb aquestes declaracions, es vol donar una visió positiva del treball continuat i l’esforç que s'està realitzant per a millorar les condicions de seguretat a Llíria. Els representants municipals presents en la visita han recolzat aquestes afirmacions, destacant la bona col·laboració entre la Guàrdia Civil i el govern local per a aconseguir aquest objectiu comú.

Aquesta visita reafirma la importància que el Govern d’Espanya atribueix a la seguretat ciutadana i la voluntat de mantenir i augmentar els recursos humans necessaris per a garantir un entorn segur per a tots els habitants de Llíria.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal