Inauguració del cicle ‘Amb Veu de Dona 2024’ a Llíria Inauguració del cicle ‘Amb Veu de Dona 2024’ a Llíria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Inauguració del cicle ‘Amb Veu de Dona 2024’ a Llíria

Acció Cultural del País Valencià ha anunciat la inauguració del cicle "Amb Veu de Dona 2024" amb un concert especial de la cantautora Maria Faubel. Aquest esdeveniment tindrà lloc el divendres 9 d’agost a les 22.30 h a la plaça del Bon Pastor de Llíria.

El concert de Maria Faubel, coneguda per la seua veu única i emotiva, marcarà l'inici d'una sèrie d'actuacions que tenen com a objectiu donar veu i visibilitat a les dones en la música. El seu repertori promet captivar el públic, oferint una experiència inoblidable.

El cicle "Amb Veu de Dona 2024" comptarà amb la participació de diverses artistes de renom, les quals seran anunciades definitivament a principi de setembre. Aquest projecte busca promoure la igualtat de gènere en l'àmbit musical i cultural, proporcionant una plataforma perquè les dones artistes puguen mostrar el seu talent i creativitat.

"Aquesta iniciativa no només és un cicle de concerts, sinó una declaració de compromís amb la diversitat i la inclusió cultural," ha assenyalat l’organització.

Acció Cultural del País Valencià convida a tota la ciutadania a unir-se a aquesta celebració de la música i la cultura femenina. Els detalls sobre les dates i ubicacions dels concerts posteriors seran anunciats pròximament.

Aquest projecte ha estat desenvolupat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i altres entitats culturals compromeses amb la promoció de la igualtat de gènere en l’art i la cultura.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal