Festival En Viu: Besarabia porta la seua fusió musical a Olocau divendres 19 de juliol Festival En Viu: Besarabia porta la seua fusió musical a Olocau divendres 19 de juliol
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Festival En Viu: Besarabia porta la seua fusió musical a Olocau divendres 19 de juliol


El pròxim divendres, 19 de juliol, a les 23:00 hores, el parc ‘Els Pins’ de la urbanització Pedralvilla a Olocau acollirà la tercera cita del Festival En Viu 2024. Aquest esdeveniment comptarà amb l'actuació del grup Besarabia, conegut per la seua fusió única de folk valencià amb ritmes balcànics.

Besarabia: Una Fusió Musical Única

Besarabia és un grup que destaca per la seua capacitat de barrejar tradicions musicals diverses, creant un so innovador i captivador. Amb una combinació d'instruments tradicionals i moderns, el grup promet oferir una experiència musical inoblidable que farà gaudir a tots els assistents.

Detalls de l'Esdeveniment

  • Data: 19 de juliol
  • Hora: 23:00 hores
  • Lloc: Parc ‘Els Pins’, urbanització Pedralvilla, Olocau
  • Festival: Tercera cita del Festival En Viu 2024
  • Actuació: Grup Besarabia
  • Entrada: Lliure fins a completar l'aforament

El Festival En Viu 2024 és una iniciativa que compta amb el suport i la subvenció de la Diputació de València i de l'Ajuntament d'Olocau. L'organització de l'esdeveniment està a càrrec de la Regidoria d'Educació, Cultura i Joventut, amb la col·laboració de l'associació Sincronies.

No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir de la música en un entorn espectacular. La nit del 19 de juliol, Besarabia us espera per a una vetlada plena de ritme i emoció al parc ‘Els Pins’ de Pedralvilla.

Títol Proposat

"Festival En Viu: Besarabia porta la seua fusió de folk i ritmes balcànics a Olocau"

Aquest concert serà una ocasió especial per a viure una experiència musical diferent i enriquidora. No deixeu passar l'oportunitat de gaudir de Besarabia en directe! Ara per ara teniu aquest video.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal