Festival En Viu 2024: El divendres 'Plena 79' portarà la salsa nominada als Grammy a Olocau Festival En Viu 2024: El divendres 'Plena 79' portarà la salsa nominada als Grammy a Olocau
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Festival En Viu 2024: El divendres 'Plena 79' portarà la salsa nominada als Grammy a Olocau

El Festival En Viu 2024 d'Olocau continua  amb una programació de primer nivell. El pròxim divendres, 12 de juliol, a les 23:00 hores, l'Urbanització La Lloma serà l'escenari d'un dels concerts més esperats de l'estiu valencià: l'actuació de Plena 79, l'orquestra valenciana que ha aconseguit posar la salsa europea al mapa mundial de la música llatina.

'Plena 79', nominada als premis Latin Grammy en la categoria de Millor Àlbum de Salsa amb el seu treball de debut "Tierra y Libertad", oferirà un espectacle únic al parc 'La Deseada'. Aquesta fita sense precedents per a una banda europea de salsa ha generat una gran expectació al voltant del seu directe, prometent una nit plena de ritme i sabor caribeny amb arrels valencianes.

El Festival En Viu, organitzat per la Regidoria d'Educació, Cultura i Joventut de l'Ajuntament d'Olocau en col·laboració amb l'associació cultural Sincronies, compta amb el suport i la subvenció de la Diputació de València.

L'entrada al concert serà lliure fins a completar l'aforament, una decisió que reflecteix el compromís dels organitzadors per fer accessible la cultura a tots els públics. Els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'una nit de música excepcional a l'aire lliure, en un entorn únic que combina la bellesa natural de la zona amb l'energia contagiosa de la salsa.

La presència de Plena 79 al Festival En Viu  promet ser un dels 'highlights' de l'estiu musical,  a més de representar un reconeixement al talent local que ha aconseguit transcendir fronteres. L'actuació d'aquesta banda a Olocau és una mostra del potencial de la música valenciana per competir al més alt nivell internacional, consolidant-se com a referent  en el gènere de la salsa.

Els amants de la bona música tenen una cita ineludible aquest 12 de juliol a Olocau. 

  



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal