El Consell Escolar Municipal de l'Eliana reclama millores urgents en infraestructures educatives El Consell Escolar Municipal de l'Eliana reclama millores urgents en infraestructures educatives
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell Escolar Municipal de l'Eliana reclama millores urgents en infraestructures educatives


Es tracta de l'ampliació del CEIP El Garbí i construcció d'un nou IES, prioritats educatives del municipi

El Consell Escolar Municipal de l'Eliana s'ha reunit aquesta setmana en la seua sessió ordinària de final del curs escolar 2023/2024, abordant la necessitat urgent de millores en infraestructures educatives. Entre els punts tractats destaca l'adhesió a la moció presentada al maig per l'equip de govern municipal, que reclama a la Conselleria d'Educació una actuació ràpida en dues infraestructures clau: l'ampliació i millora del CEIP El Garbí i la construcció d'un segon IES al municipi.

La sessió, en la qual han participat representants de tots els centres educatius de l'Eliana i associacions de pares i mares, ha conclòs amb la decisió de sumar-se a la reivindicació de l'Ajuntament per exigir conjuntament aquestes millores. Aquesta adhesió s'afegeix a la ja realitzada pel Consell Escolar del CEIP El Garbí el passat 17 de juny.

La moció acorda exigir a la Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria d'Educació, la dotació pressupostària necessària per a l'adequació i remodelació del CEIP El Garbí, així com accelerar els tràmits i informes necessaris per al desenvolupament del projecte del segon IES a l'Eliana.

"Fa anys que treballem per a fer realitat tots dos projectes. Necessitem accions que posen sobre la taula ja els diners necessaris per a l'ampliació del col·legi públic El Garbí", ha declarat l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent. "El segon IES és vital que comencem a treballar en ell perquè la nostra joventut necessita instal·lacions on poder desenvolupar-se", ha afegit.

L'Ajuntament continuarà treballant per materialitzar aquests projectes, destacant la importància de mantenir noves reunions amb el recentment nomenat director general d'Infraestructures Educatives, José María Larena. També es traslladarà aquesta necessitat educativa al conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira.


 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal