Bétera Convida a Descobrir la Màgia de les Alfàbegues amb Visites Guiades al seu Emblemàtic Hort Bétera Convida a Descobrir la Màgia de les Alfàbegues amb Visites Guiades al seu Emblemàtic Hort
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera Convida a Descobrir la Màgia de les Alfàbegues amb Visites Guiades al seu Emblemàtic Hort

 L'Ajuntament ha anunciat l'obertura de l'Hort de les Alfàbegues per a realitzar visites guiades, una oportunitat única per a conéixer de prop el símbol per excel·lència del municipi.

Les visites, programades per als dies 11, 18 i 25 de juliol i 1 d'agost, es duran a terme en horari matinal, de 10:00 a 11:00 hores. Aquesta activitat gratuïta, però amb inscripció prèvia obligatòria, permet als participants explorar l'hort on es cultiven les majestuoses alfàbegues que protagonitzaran la tradicional Rodà el 15 d'agost.

Els afortunats que aconseguisquen una plaça en aquests recorreguts guiats tindran l'oportunitat de conéixer de primera mà el procés de sembra, cultiu i cura de les alfàbegues. El Mestre Alfabeguer, Ramón Asensi, serà l'encarregat de guiar als visitants a través d'aquest viatge sensorial, compartint la rica història i tradició que envolta aquestes plantes que han arribat a aconseguir altures dignes del rècord Guinness.

Cal destacar que l'activitat ha sigut dissenyada per a ser accessible a persones amb mobilitat reduïda, demostrant el compromís de l'Ajuntament amb la inclusivitat. Els grups estaran limitats a 20 participants per visita, assegurant així una experiència íntima i enriquidora per a tots els assistents.

Per a aquells interessats a participar en aquestes visites gratuïtes, és imprescindible realitzar una inscripció prèvia a través del correu electrònic auxiliar.turismo@betera.es. Donada la popularitat d'aquesta activitat en anys anteriors, es recomana als interessats que no demoren la seua inscripció.

Aquestes visites a l'Hort de les Alfàbegues no són només una activitat turística més, sinó que marquen l'inici del compte enrere per a les festes patronals de Bétera. Les celebracions en honor a la Mare de Déu d'Agost es desenvoluparan del 12 al 22 d'agost, prometent onze dies de tradició, devoció i festa que culminaran amb la icònica Rodà de les Alfàbegues.

 Les visites a l'Hort de les Alfàbegues es presenten com una oportunitat única per a connectar amb l'essència més autèntica d'aquest municipi valencià, oferint una experiència que apel·la als sentits i a l'ànima festiva de tots els participants.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal