Benaguasil: Les Escoles d'Estiu per a la conciliació laboral Benaguasil: Les Escoles d'Estiu per a la conciliació laboral
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil: Les Escoles d'Estiu per a la conciliació laboral


L'Ajuntament de Benaguasil ha llançat, una vegada més, la seua escola d'estiu, una eina municipal per a la conciliació laboral de les famílies del municipi. Aquesta iniciativa s'estendrà fins al 31 de juliol, s'ha convertit en una eina fonamental per a molts pares i mares que necessiten compaginar les seues responsabilitats laborals amb l'atenció als seus fills durant el període vacacional.

Enguany, l'escola d'estiu ha aconseguit una participació remarcable de 290 xiquets i xiquetes nascuts entre 2010 i 2021. Aquesta xifra significativa subratlla la gran demanda i l'èxit d'aquest programa, que ofereix una solució pràctica i beneficiosa per a les famílies de Benaguasil.

El programa, que es desenvolupa principalment en horari matinal, inclou també l'opció d'escola matinera, proporcionant així una major flexibilitat horària. Aquesta adaptabilitat és clau per a moltes famílies, ja que els permet ajustar l'horari de l'escola d'estiu a les seues necessitats laborals específiques.

Les activitats de l'escola d'estiu es duen a terme en dos espais principals: el poliesportiu municipal i les instal·lacions de l'antic col·legi de la Sagrada Família. Aquests recintes ofereixen l'entorn adequat per a desenvolupar un ampli ventall d'activitats que combinen l'oci i l'aprenentatge.

El programa inclou una varietat d'activitats dissenyades per mantenir els infants entretinguts i estimulats. Els participants gaudeixen de jocs, tallers, manualitats i activitats esportives. A més, les sessions de piscina són particularment apreciades durant els calorosos dies d'estiu. Aquesta diversitat d'activitats no només entreté els xiquets, sinó que també contribueix al seu desenvolupament personal i social.

Un aspecte destacable d'aquesta iniciativa és el seu caràcter inclusiu. L'escola d'estiu de Benaguasil ofereix places específiques per a alumnat amb necessitats especials, que són atesos per professionals qualificats. Aquesta mesura assegura que tots els infants del municipi, independentment de les seues capacitats, puguen beneficiar-se d'aquesta experiència estival.

 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal