Benaguasil celebra el tercer Festival de DJs Locals Benaguasil celebra el tercer Festival de DJs Locals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil celebra el tercer Festival de DJs Locals


El festival tindrà lloc el dia 13 de juliol a l'avinguda de Montiel

Benaguasil acollirà el pròxim 13 de juliol una nova edició del festival de DJs del municipi, un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament en col·laboració amb els clavaris de la Verge de Montiel, els Lluïsos i l'empresa local Producciones Valencia.

Després de l'èxit obtingut en edicions anteriors, el festival se celebrarà a l'avinguda de Montiel des de les 19h fins a les 4h. Comptarà amb més de 30.000W de so i un espectacular show dissenyat especialment per a l'ocasió, en què es coordinaran efectes de llum, so, làser, visuals, megatron, Jet CO2, canons de confeti, focs artificials i efectes especials, amb l'última tecnologia del mercat.

Un dels punts forts del festival serà la varietat d'estils musicals per a diferents generacions, amb música remember a la vesprada i música comercial, urbana i electrònica a la nit.

Aquesta tercera edició gaudirà les actuacions dels DJs Julián, Roge, Jose Minuto, Rubén Roca, Álvaro, Salva Plaus, Adrián Arrué, Axel Gimenez, Claudia Coll i Dj Lluko.

Reclam turístic

La regidora de Festes, Ana Aleixandre, s'ha referit al festival com un "esdeveniment totalment assentat, amb una gran acollida en les seues edicions anteriors i que suposa un gran reclam turístic, sent notable en les anteriors edicions l'impacte econòmic per a la població, especialment en el sector de la restauració local".

   

image del Festival 2023


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal