51a Setmana Esportiva de l'Eliana: Ple d'Activitats i Competicions 51a Setmana Esportiva de l'Eliana: Ple d'Activitats i Competicions
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

51a Setmana Esportiva de l'Eliana: Ple d'Activitats i Competicions

L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat la 51a edició de la Setmana Esportiva en un acte celebrat a la sala de plens del consistori. Aquesta edició començarà el dijous 18 de juliol i s'estendrà fins al dimecres 31 de juliol.

Les competicions d'enguany abasten deu disciplines esportives diferents. Les persones interessades a participar poden inscriure's fins demà al Poliesportiu en horari de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Segons l'alcalde, Salva Torrent, “Parlar de la Setmana Esportiva de l'Eliana -dels Jocs Esportius de l'Eliana- és parlar de la història viva del nostre poble. Gaudir de les nostres instal·lacions esportives per excel·lència i, per descomptat, admirar i participar en quantes competicions, exhibicions i actes s'organitzen”.

Entre les activitats programades, destaca el Trofeu Vila de l'Eliana de pilota valenciana, així com masterclass i exhibicions de bàdminton, automobilisme, vòlei platja, patinatge i gimnàstica rítmica. Un dels esdeveniments més esperats és la 40a edició de la Volta a Peu 10K Vila de l'Eliana, que tindrà lloc el dissabte 27 de juliol. La clausura de la Setmana Esportiva es farà el 31 de juliol amb el lliurament de trofeus als guanyadors de les diverses competicions.

El regidor d’esports, Vicente Zamora, ha convidat “elianers i elianeres a participar en les competicions i que acudisquen al poliesportiu per a gaudir de la completa programació d'activitats que hi ha previstes per als pròxims dies”.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal