Vilamarxant Impulsa el Turisme Local amb una Nova Oficina Tourist Info Vilamarxant Impulsa el Turisme Local amb una Nova Oficina Tourist Info
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant Impulsa el Turisme Local amb una Nova Oficina Tourist Info

En un avanç significatiu per al sector turístic de la Comunitat Valenciana, la població de Vilamarxant,  a la comarca del Camp de Túria, es prepara per a inaugurar una oficina de Tourist Info en els pròxims mesos. Aquesta fita representa el fruit d'un esforç sostingut per part de l'Ajuntament local i, en particular, de la regidoria de Turisme.

La confirmació d'aquesta iniciativa arriba després d'un procés de negociacions que s'ha estés durant diversos mesos. El nou punt d'informació turística trobarà la seua ubicació a la planta baixa de l'edifici emblemàtic conegut com La Cisterna, un emplaçament que combina accessibilitat i rellevància històrica per als visitants.

Teresa González, al capdavant de la regidoria de Turisme, ha liderat aquest projecte amb determinació. La seua visió ha sigut fonamental per a aconseguir aquest avanç que promet transformar l'enfocament turístic de Vilamarxant. "Aquesta confirmació és una excel·lent notícia per a Vilamarxant i tot el seu entorn", ha expressat González, subratllant la importància d'aquest recurs per a la difusió del patrimoni local.

L'establiment d'una oficina Tourist Info a Vilamarxant s'emmarca dins d'una estratègia més àmplia de desenvolupament turístic a la regió. Aquestes oficines, distribuïdes per tota la geografia valenciana, juguen un paper crucial en la promoció dels atractius locals i en l'orientació dels visitants. La xarxa Tourist Info, impulsada per la Generalitat Valenciana, ha demostrat ser una eina eficaç per a potenciar el turisme de proximitat i donar a conéixer els tresors ocults de cada municipi.

El procés per a aconseguir aquesta fita no ha estat exempt de reptes. La regidoria de Turisme va iniciar els tràmits fa mesos, conscient de la importància d'aquest servei per al creixement turístic de la zona. La persistència en les negociacions i la col·laboració estreta amb la Generalitat Valenciana han sigut claus per a arribar a bon port.

L'aprovació definitiva del conveni entre l'Ajuntament de Vilamarxant i la Generalitat Valenciana marca l'inici d'una nova etapa per al turisme local. Aquest acord no només garanteix la instal·lació de l'oficina, sinó que també estableix les bases per a una col·laboració continuada en matèria de promoció turística.

La futura oficina Tourist Info de Vilamarxant es concep com un punt neuràlgic d'informació tant per als residents com per als visitants. S'espera que aquest espai oferisca un servei integral, proporcionant detalls sobre els atractius del poble, rutes d'interés, allotjaments, gastronomia local i esdeveniments culturals. Aquesta iniciativa promet enriquir l'experiència dels turistes i fomentar una major apreciació del patrimoni cultural i natural de Vilamarxant.

Les gestions per a adequar l'espai a La Cisterna ja han començat, la qual cosa indica la rapidesa amb què s'està treballant per a fer realitat aquest projecte. L'elecció d'aquest edifici com a seu de l'oficina Tourist Info no és casual; la seua ubicació cèntrica i el seu valor històric el converteixen en un punt de partida ideal per a explorar Vilamarxant.

Amb aquesta nova infraestructura turística, Vilamarxant es posiciona estratègicament en el mapa turístic de la Comunitat Valenciana. S'espera que l'oficina Tourist Info actue com a catalitzador per al desenvolupament econòmic local, impulsant el sector serveis i creant noves oportunitats d'ocupació relacionades amb el turisme.

En conclusió, la propera obertura de l'oficina Tourist Info a Vilamarxant representa un pas endavant en la promoció turística del municipi i de tota la comarca del Camp de Túria. Aquest assoliment, fruit de la col·laboració entre l'administració local i autonòmica, promet ser un punt d'inflexió en l'estratègia turística de la regió, oferint als visitants una porta d'entrada a les riqueses culturals, històriques i naturals d'aquesta terra valenciana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal