Titaigües Dona la Benvinguda a l'Estiu amb un Cap de Setmana Ple d'Activitats Culturals i Festives Titaigües Dona la Benvinguda a l'Estiu amb un Cap de Setmana Ple d'Activitats Culturals i Festives
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Titaigües Dona la Benvinguda a l'Estiu amb un Cap de Setmana Ple d'Activitats Culturals i Festives

L'arribada de l'estiu al pintoresc municipi de Titaigües,  es presenta carregada d'emocions i esdeveniments culturals. Aquest cap de setmana, la localitat es convertirà en un escenari vibrant d'art, música i tradició, oferint als seus habitants i visitants una experiència única i enriquidora.

El tret d'eixida d'aquesta celebració estiuenca tindrà lloc aquest divendres a la Casa de les Llums, on s'inaugurarà l'exposició 'Na-Inmenso', una mostra artística presentada per la Universitat Politècnica de València. Aquesta exhibició promet ser un aparador de talent i creativitat, reflectint la riquesa cultural de la regió.

No obstant això, el plat fort de la jornada arribarà a les 21:30 hores, quan es desvelarà el nou mural artístic a la Cooperativa Santa Bàrbara. Aquesta obra monumental ha estat creada per dos muralistes de renom internacional: Paco Roca i Martín Forés. La seua intervenció artística promet transformar l'espai urbà, dotant-lo d'una nova dimensió estètica i cultural.

L'endemà, dissabte, els mateixos artistes protagonitzaran una xarrada col·loqui al Teatre Municipal. Durant aquesta sessió, Roca i Forés compartiran amb el públic els detalls del seu procés creatiu, oferint una visió íntima de com han donat vida a aquesta obra d'art urbà que, sens dubte, il·luminarà Titaigües d'una manera especial.

A partir de les sis de la vesprada del dissabte, els Clavaris prendran el relleu de les festivitats amb la seua festa d'inici d'estiu. L'Urban Prix, un esdeveniment que promet omplir d'emoció i diversió els carrers del poble, serà seguit per un sopar de Quints i una animada verbena, consolidant així l'esperit festiu de la jornada.

La música, element fonamental de qualsevol celebració valenciana, tindrà el seu moment estel·lar a les 19:30 hores al Teatre Municipal. En aquest escenari, La Lira de Titaigües compartirà les seues melodies amb la Societat Artístico Musical de Tavernes Blanques en un intercanvi musical que promet ser una autèntica delícia per als amants de la música.

Però les festivitats a Titaigües no s'acaben ací. La programació cultural i turística del municipi s'estendrà al llarg del mes de juliol, culminant amb un dels esdeveniments més esperats de l'any: la Nit de les Espelmes. Prevista per al dissabte 27 de juliol, aquesta celebració, coneguda afectuosament pels titagüenys com "la nit més bonica de l'any", transformarà el poble en un escenari màgic il·luminat per milers d'espelmes. Aquest espectacle únic i encisador estarà acompanyat per una selecció musical de primer nivell, prometent una experiència inoblidable per a tots els assistents.

Aquest cap de setmana marcarà l'inici d'un estiu ple de cultura, art i tradició a Titaigüe   s. La col·laboració entre els Clavaris, la banda de música i l'ajuntament ha fet possible aquesta programació variada i atractiva, que no només celebra l'arribada de l'estiu, sinó que també posa en relleu la riquesa cultural i l'esperit comunitari d'aquest encantador municipi valencià.


   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal