SUMAR culmina la seua campanya a València amb un acte a la Plaça de la Verge SUMAR culmina la seua campanya a València amb un acte a la Plaça de la Verge
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

SUMAR culmina la seua campanya a València amb un acte a la Plaça de la Verge

La Coalició SUMAR ha decidit fer la seua aposta final per les eleccions europees amb un acte obert a la Plaça de la Verge de València, que tindrà lloc hui a les 19:00 hores. Aquesta trobada representa lúltim esdeveniment per a la coalició en la campanya de les europees, que busca consolidar la seua presència i influència en l'escenari polític europeu.

Acte central amb figures destacades

L'esdeveniment comptarà amb la presència de figures clau com Yolanda Díaz, ministra de Treball i líder visible de la coalició, així com Manu Pineda, eurodiputat per Izquierda Unida, i Estrella Galán, cap de llista per a les eleccions europees. La seua participació ressalta la importància estratègica de l’acte per a SUMAR, que aspira a obtenir un mínim de quatre diputats en el Parlament Europeu, un objectiu considerat significatiu en el context polític actual.

A més, la col·laboració de COMPROMÍS, partit que ha aportat el cap de llista per València, Vicent Marzà, també es farà evident en aquest acte. Marzà estarà acompanyat per altres figures destacades de COMPROMÍS com Joan Baldoví, diputat en les Corts Valencianes, i Alberto Ibáñez.

Assistència d'altres líders polítics

El cartell d’intervinents es completa amb la participació d'Iñigo Errejón, líder de Més País, i Pablo Bustinduy, exdiputat i expert en política internacional. La seua assistència subratlla la transversalitat de la coalició SUMAR i la seua capacitat per atreure a diverses sensibilitats progressistes.

Posició en qüestions europees

En l’àmbit europeu, SUMAR ha destacat per la seua postura ferma a favor de la pau i la resolució pacífica dels conflictes. La coalició ha advocat per una política activa en la cerca d'un acord de pau en Ucraïna, posant èmfasi en la diplomàcia i el diàleg com a mitjans per acabar amb la guerra i establir una estabilitat duradora a la regió. Així mateix, SUMAR ha defensat una solució justa i sostenible per a la crisi a Gaza i la fi immediata dels atacs del govern de Netanyahu enfront d'innocents en tota la franja, promovent un compromís internacional per a garantir els drets humans i la seguretat de la població civil, i pressionant perquè es restablisca un procés de pau efectiu que conduïsca a un alto el foc immediat.

Estratègia de campanya

Durant la campanya, SUMAR ha mantingut una clara diferenciació ideològica respecte al PSOE, amb qui comparteix el govern, però amb qui té discrepàncies en qüestions com la política exterior i la necessitat de desbloquejar la situació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). SUMAR ha advocat per la implementació de polítiques progressistes com la pujada del Salari Mínim Interprofessional i la Reforma Laboral, mesures que han estat reconegudes recentment per Institucions Internacionals pel seu èxit en l’economia espanyola, malgrat la resistència inicial per part de la patronal i sectors de la dreta.

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal