Serrana Cuir 2024: Celebració i reivindicació LGTBIQ+ a Xelva Serrana Cuir 2024: Celebració i reivindicació LGTBIQ+ a Xelva
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serrana Cuir 2024: Celebració i reivindicació LGTBIQ+ a Xelva

El pròxim dissabte 15 de juny de 2024, la localitat de Xelva (Chelva) acollirà la primera edició del festival Serrana Cuir, una iniciativa autogestionada que busca promoure la diversitat sexual, afectiva i de gènere en l'entorn rural. Aquest esdeveniment es presenta com un festival de caràcter intergeneracional, obert a tothom i amb la clara intenció de celebrar i reivindicar la lluita LGTBIQ+ en un ambient rural.

El festival seguirà la línia d'altres iniciatives semblants, com el Festival AgroCuir da Ulloa, mostrant el compromís amb la causa LGTBIQ+ i la diversitat en tots els seus aspectes. La Serrana Cuir ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Xelva i es presenta com una cita ineludible per a totes aquelles persones que desitgen participar en activitats que combinen diversió, educació i reivindicació.

Activitats del festival: La jornada comptarà amb una àmplia varietat d'activitats gratuïtes, que inclouen concerts, tallers, shows de drag, sessions de DJs i una zona d'acampada per a aquells que vulguen viure l'experiència completa en contacte amb la natura. Els artistes confirmats són un reflex de la diversitat que vol promoure el festival, amb noms com Carmen Xía, Dulzaro, Las Marikarmen, Marcus Massalami, Palmer, Raquel Cruces i Nin4Vudú, entre altres.

Organització i objectius: Serrana Cuir no només és una plataforma per a la celebració, sinó que també busca conscienciar sobre la realitat i els reptes que encara afronta la comunitat LGTBIQ+ en l'entorn rural. L'objectiu és visibilitzar aquestes realitats i crear espais segurs on tothom puga expressar-se lliurement i sentir-se acceptat i respectat, independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Aquesta trobada serà una oportunitat única per a reforçar els llaços comunitaris, celebrar la diversitat i mostrar el suport a la causa LGTBIQ+ en un àmbit que, tradicionalment, ha estat menys visibilitzat. Serrana Cuir es compromet a seguir treballant per una societat més justa i inclusiva, on totes les persones tinguen els mateixos drets i oportunitats.

Detalls del festival:

  • Data: 15 de juny de 2024
  • Lloc: Xelva (Chelva)
  • Organització: Serrana Cuir, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xelva
  • Més informació: @serranacuir / @lagavella

Aquest esdeveniment promet ser un punt de trobada per a totes aquelles persones compromeses amb la lluita per la diversitat i els drets humans, i un espai per a la reivindicació en un ambient de festa i solidaritat.

   



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal