Riba-roja de Túria destina 6.000 euros a subvencions per a les associacions de festes i comissions d'urbanitzacions Riba-roja de Túria destina 6.000 euros a subvencions per a les associacions de festes i comissions d'urbanitzacions
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria destina 6.000 euros a subvencions per a les associacions de festes i comissions d'urbanitzacions


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions dirigides a les associacions de festes, comissions de festes i associacions de veïns de les urbanitzacions. Aquestes ajudes econòmiques, que sumen un total de 6.000 euros, tenen com a objectiu garantir la celebració de les festes que tenen lloc al llarg de l'any, contribuint així al desenvolupament i consolidació dels costums i tradicions populars.

Les ajudes econòmiques es regularan a través del sistema de concurrència competitiva per al desenvolupament d'activitats i programes festius corresponents a l'any 2024. L'objectiu d'aquesta línia econòmica és garantir la celebració de les festes que tenen lloc al llarg de l'any, contribuint així a una major relació social, cultural, participada i festiva dins de l'àmbit d'actuació.

Les bases reguladores exclouen els programes i activitats que es puguen finançar a través d'altres vies, com ara les associacions juvenils, esportives i d'acció social, la compra de coses o béns d'equipament, així com grans obres de reparació o d'inversió que suposen un augment en el patrimoni de l'associació.

Entre les despeses que sí que seran subvencionables, destaquen la música, els castells unflables d'oci familiar, el cinema, les representacions teatrals, la cultura i l'entreteniment, així com els tallers per a tots els públics, el desenvolupament comunitari i la dinamització territorial en l'àmbit de la festa.

El regidor d'urbanitzacions de Riba-roja de Túria, Rafael Gómez, ha afirmat que aquestes ajudes econòmiques "tenen un caràcter predominant de dinamització social i vertebració del municipi, en el qual les entitats i associacions locals compleixen una funció essencial a l'hora de confeccionar i elaborar les activitats que es desenvolupen, posteriorment, durant les festes en el terme municipal".

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal