Reunió entre l'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Veïns d'Entrepins: Millores en Seguretat Viària i Prevenció d'Incendis Reunió entre l'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Veïns d'Entrepins: Millores en Seguretat Viària i Prevenció d'Incendis
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió entre l'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Veïns d'Entrepins: Millores en Seguretat Viària i Prevenció d'Incendis

Reunió de treball entre l'Ajuntament de l'Eliana i l'associació de veïns d'Entrepins

L'Ajuntament de l'Eliana manté reunions periòdiques amb les associacions de veïns per tractar els assumptes que més preocupen els residents de totes les àrees del municipi. Aquest matí s'han abordat diversos temes amb els representants de l'Associació d’Entrepins.

En la trobada s'ha informat que les obres de millora de la CV-336, enfocades a la pacificació del trànsit i dependents de la Diputació de València, començaran entre març i abril del pròxim any. El projecte ja està finalitzat i en fase de fiscalització. També s'ha notificat la finalització de les obres de reasfaltatges i millora de vials a Entrepins, que han suposat un terç de tota la inversió prevista. Per millorar la seguretat viària, es col·locaran radars mòbils en diferents punts de l'Eliana i es reforçarà la vigilància per evitar que alguns vehicles continuen aparcant en les voreres, la qual cosa genera incomoditat i perill per als vianants.

Un altre punt clau de la reunió ha estat el Pla de Prevenció d'Incendis. S'ha indicat que el pla està redactat i inclou totes les accions previstes en cas d'incendi. A més, hi ha contractat un servei per regar i refrescar la zona en coordinació amb el 112 quan el risc és alt, segons el Previfoc3, o quan ho considere l'Ajuntament. En 2023, es van realitzar més de 20 accions d'aquest tipus per protegir el barri. El consistori continua redactant un projecte per instal·lar canons fixos amb dipòsits d'aigua per millorar la prevenció d'incendis i ha proposat organitzar una jornada informativa de formació perquè els veïns i veïnes coneguen com actuar en cas d'incendi.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat: "La nostra comunicació és constant amb les associacions de veïns i veïnes. Treballem conjuntament per atendre les seues demandes i millorar la qualitat de vida dels elianers i elianeres."

Durant la reunió, també s'ha anunciat que els educadors ambientals visitaran Entrepins la setmana de l'1 al 8 de juliol per explicar el nou sistema de recollida porta a porta i lliurar el material necessari per a la correcta separació de residus en origen. Si alguna persona no pot atendre la visita, podrà anar a l'oficina de Valoriza, al carrer del General Pastor, per recollir el material i la informació sobre el nou sistema de recollida de residus sòlids urbans.

Finalment, s'ha recordat que diumenge que ve tindrà lloc el concert de Jazz a Entrepins, que se celebrarà a les 19:30 hores al carrer d’Albacete, després d'haver-se suspés l'any passat per condicions meteorològiques adverses.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal