Paterna lidera la creació de contractes indefinits a la província de València en maig Paterna lidera la creació de contractes indefinits a la província de València en maig
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna lidera la creació de contractes indefinits a la província de València en maig


Paterna reafirma el seu potencial econòmic amb més de 3.000 nous contractes indefinits durant el mes de maig, posicionant-se com una de les ciutats líders en la província de València en aquest àmbit.

El regidor d'Ocupació de Paterna, Julio Fernández, ha informat que la ciutat ha experimentat un notable increment en la creació de contractes indefinits, amb un total de més de 3.000 només durant el mes de maig. Fernández ha ressaltat la importància d'aquest creixement, subratllant que "quasi un 30% de les contractacions realitzades van ser en el sector de la indústria", la qual cosa destaca el dinamisme d'aquest sector a la localitat.

Paterna no només ha superat altres ciutats de la província en termes de creació de contractes indefinits, sinó que ha deixat enrere localitats com Gandia, que va registrar 2.029 contractacions, Torrent amb 1.097 i Sagunt amb 1.524 durant el mateix període.

En aquest context, el regidor també ha posat èmfasi en la tendència decreixent de l'atur a la ciutat. El nombre de persones desocupades a Paterna es va situar en 4.760 al maig, el que representa una disminució de 98 aturats respecte al mes anterior i de 283 en comparació amb el mateix mes de l'any 2023. Aquesta reducció continuada de l'atur reflecteix l'efectivitat de les polítiques d'ocupació locals i l'atractiu de la ciutat per a noves oportunitats laborals.

Segons les últimes dades publicades pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), Paterna compta amb 57.812 afiliats a la Seguretat Social, dels quals 52.748 pertanyen al Règim General i 5.064 són treballadors autònoms. Aquestes xifres evidencien la robustesa del mercat laboral de Paterna i el seu atractiu per a la creació d'ocupació.

Aquesta situació positiva per a la ciutat no és només un reflex de la seua fortalesa econòmica, sinó també del compromís de l'administració local per fomentar la creació d'ocupació estable i de qualitat, afavorint un creixement econòmic sostingut i equilibrat.

En resum, Paterna no només està demostrant ser un focus d'activitat econòmica significativa a la província de València, sinó que també s'està consolidant com una localitat clau per a la creació d'ocupació, especialment en el sector industrial, la qual cosa suposa un factor crucial per al seu desenvolupament futur.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal