Olocau es prepara per a la XXIV edició del Cicle de Concerts de Juliol a la Casa de la Senyoria Olocau es prepara per a la XXIV edició del Cicle de Concerts de Juliol a la Casa de la Senyoria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau es prepara per a la XXIV edició del Cicle de Concerts de Juliol a la Casa de la Senyoria

La localitat  d'Olocau es disposa a acollir, un estiu més, el seu ja tradicional Cicle de Concerts de Juliol. Enguany, l'esdeveniment musical arriba a la seua vint-i-quatrena edició, consolidant-se com una cita ineludible per als amants de la música clàssica i de cambra a la comarca del Camp de Túria.

El pati de la Casa de la Senyoria, un dels indrets més emblemàtics d'Olocau, servirà novament d'escenari per a aquesta sèrie de concerts que tindran lloc tots els dissabtes del mes de juliol. Les actuacions començaran a les 23:00 hores, oferint als assistents la possibilitat de gaudir de la música en un entorn únic i sota el cel estiuenc.

La programació d'enguany promet una varietat de gèneres musicals que satisfaran els gustos més diversos. El tret d'eixida el donarà EssentiaDuo el proper 6 de juliol, amb una actuació centrada en el violí i el piano que promet ser l'inici perfecte per a aquest cicle musical.

El 13 de juliol serà el torn de Cambrass Quintet, un conjunt que farà sonar instruments de vent-metall com la trompeta, el trombó, la trompa i la tuba. La setmana següent, el 20 de juliol, l'escenari acollirà "Serenates i Divertimento", una formació que combinarà els sons de l'oboè, el clarinet, el fagot, la trompa, el contrabaix i el timbal.

Per a tancar el cicle, el 27 de juliol es presentarà "Entre Zambas i Azahar", un espectacle que fusionarà el cant amb un trio de vent, prometent una clausura memorable per a aquesta edició.

Aquest esdeveniment cultural compta amb el suport financer del Servei d'Assistència i Recursos Culturals (SARC) de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, a través del seu programa SARC als Pobles. L'organització corre a càrrec de l'Ajuntament d'Olocau, específicament de la Regidoria de Cultura, i compta amb la col·laboració de Piano Importa.

La XXIV edició del Cicle de Concerts de Juliol a Olocau es presenta com una oportunitat única per a gaudir de la música d'alta qualitat en un marc incomparable. Amb entrada lliure, aquests concerts ofereixen una experiència cultural accessible a tots els públics, convidant tant als veïns de la localitat com als visitants a submergir-se en les càlides nits d'estiu acompanyats de les millors melodies.


    





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal