Obert el Termini per al XXIII Certamen Literari Vila de l'Eliana Obert el Termini per al XXIII Certamen Literari Vila de l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obert el Termini per al XXIII Certamen Literari Vila de l'Eliana

• Fins al 29 de juliol s'admetran treballs en categoria Primera, Juvenil i Juvenil Local, tant en valencià com en castellà.


L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat la convocatòria de la XXIII edició del Certamen Literari Vila de l'Eliana 2024, també conegut en altres anys com "Escrits a la Tardor". Aquest certamen busca fomentar la creació artística i literària, incentivar la lectura i promoure l'ús social del valencià. El termini per presentar els treballs conclourà el 29 de juliol.

Categories i Premis

Els participants poden optar per presentar les seues obres en tres categories diferenciades, tant en valencià com en castellà:

  • Categoria Primera: Destinada a majors d'edat, amb premis de 1000 euros per a obres en castellà i 1200 euros per a obres en valencià.

  • Categoria Juvenil: Dirigida a joves d'entre 14 i 17 anys, dividida en dos subcategories. Els premis són de fins a 300 euros per a relats en castellà i 350 euros per a relats en valencià.

  • Categoria Juvenil Local: Exclusiva per a joves residents a l'Eliana, amb premis de 250 euros per a obres en castellà i 300 euros per a obres en valencià.

Requisits i Presentació d'Obres

Les obres presentades han de ser inèdites, de temàtica lliure i no haver estat premiades anteriorment. Cada participant pot presentar una única obra per categoria i modalitat. En un esforç per potenciar la participació dels joves locals, les obres presentades a la Categoria Juvenil Local també competiran automàticament en la Categoria Juvenil.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 29 de juliol de forma presencial en la OAC, en les oficines de Correus o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Valoració i Publicació

El jurat, que farà públic el seu veredicte la primera setmana de desembre, tindrà en compte criteris com la tècnica literària, l'estil, la creativitat, l'originalitat, la correcció gramatical i la presentació de les obres. Com en edicions anteriors, el consistori editarà 250 exemplars de les obres guanyadores per commemorar el certamen.

Eva Santafé, regidora de Cultura, ha destacat que l'objectiu del certamen és fomentar l'interés artístic i literari en les llengües cooficials, amb especial èmfasi en la participació dels joves de l'Eliana, promovent així l'escriptura i la lectura entre la joventut local.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal