Més de cent càmeres garanteixen la seguretat en l'Eliana Més de cent càmeres garanteixen la seguretat en l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de cent càmeres garanteixen la seguretat en l'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana ha reforçat el seu compromís amb la seguretat, instal·lant un total de 118 càmeres de videovigilància al llarg del terme municipal, amb deu dispositius més en procés d'instal·lació. Aquestes mesures busquen tant dissuadir possibles infraccions i delictes com protegir la ciutadania.

Les càmeres de seguretat s'han col·locat en punts estratègics de la localitat. Tres aparcaments públics compten amb aquesta tecnologia: el Centre Sociocultural, Corts Valencianes i Les Neus. A més, quatre càmeres s'encarreguen de col·laborar amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, incloent la Policia Local, facilitant la seva tasca de mantenir l'ordre i la seguretat.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat la importància d'aquestes mesures per a garantir la seguretat dels ciutadans: "Treballem dia a dia per a millorar la seguretat ciutadana als nostres carrers. Que es respecten les normes i puguem conviure amb tranquil·litat. Per això, la seguretat és una de les nostres prioritats. Ens esforcem per utilitzar nous dispositius, ampliarem la plantilla amb cinc nous agents, i ho continuarem fent; fa uns mesos vam dotar de nous vehicles la Policia Local. En definitiva, volem que els elianers i elianeres visquen segurs".

Les zones d'Entrepins i El Valle han estat especialment reforçades, amb 11 dispositius que controlen el perímetre de la zona est, des de la CV-336 fins al terme municipal. Aquestes àrees, així com els accessos a la població, estan delimitades per garantir una seguretat addicional.

A més, el poliesportiu i la piscina municipal també estan equipats amb sistemes de videovigilància, amb l'objectiu de dissuadir possibles activitats delictives i facilitar la identificació de persones que incompleixin les normes establides per una bona convivència.

En conjunt, l'augment de dispositius de seguretat a l'Eliana reflecteix l'esforç constant de l'Ajuntament per mantenir la localitat segura i tranquil·la per a tots els seus habitants.


     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal