L'ONCE presenta a Llíria un cupó per promoure l'hostaleria inclusiva L'ONCE presenta a Llíria un cupó per promoure l'hostaleria inclusiva
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'ONCE presenta a Llíria un cupó per promoure l'hostaleria inclusiva

Se sortejarà el pròxim 20 de juny i pretén conscienciar als professionals del sector sobre una adequada atenció a les persones amb discapacitat visual

- La ciutat de Llíria ha acollit la presentació del cupó de l'ONCE, que enguany està dedicat a l'hostaleria d'Espanya i que es sortejarà el pròxim 20 de juny. L'acte ha tingut lloc a Ca la Vila, amb la presència del alcalde Joanma Miguel, el delegat de l'ONCE en la Comunitat Valenciana José Manuel Pichel, el president de la Federació del Comerç de Llíria Juan Motilla i la directora de l'Agència de l'Organització en la localitat, Marta Mínguez.

El cupó, amb el lema “Millor en companyia”, té com a objectiu principal donar suport i promocionar el sector hostaler, alhora que sensibilitzar els professionals d’aquest àmbit sobre la importància d'atendre adequadament les persones amb discapacitat visual que visiten els seus establiments.

Durant la presentació, es va oferir un esmorzar a cegues als representants de l'Ajuntament, del sector hostaler i comercial del municipi, així com a diverses entitats socials. Aquesta experiència va permetre als participants comprendre de primera mà les dificultats que poden trobar les persones amb discapacitat visual si no se’ls facilita el servei adequadament. A més, el personal tècnic de rehabilitació de l'ONCE va proporcionar recomanacions als professionals de l'hostaleria per millorar l’atenció a aquestes persones i fer més còmoda la seua visita als establiments.

L'alcalde Joanma Miguel ha valorat molt positivament aquesta iniciativa de l'ONCE, afirmant que “serveix per a sensibilitzar tota la societat, i especialment el sector hostaler, per facilitar l'accessibilitat a les persones amb algun tipus de discapacitat i prestar-los el nostre suport per fer-los la vida més fàcil”.

El delegat de l'ONCE en la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel, ha destacat “el gran treball que desenvolupa el personal tècnic de rehabilitació de l'ONCE, que ensenya a les persones amb discapacitat visual a afrontar tasques de la nostra rutina diària com utilitzar el bastó, guardar la roba o menjar a la taula”.

Per la seua banda, el president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, ha remarcat “l'extraordinària labor social que promou l'ONCE, i que comparteix molts dels valors del comerç i l'hostaleria local, com la solidaritat i el tracte proper”.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal