Llíria implanta un sistema de cartelleria digital per millorar la informació a la ciutadania Llíria implanta un sistema de cartelleria digital per millorar la informació a la ciutadania
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria implanta un sistema de cartelleria digital per millorar la informació a la ciutadania

L'Ajuntament de Llíria, dins del seu pla de modernització i digitalització dels serveis que ofereix a la ciutadania per millorar l'accessibilitat a la informació i acostar l'administració a les persones usuàries i empreses, ha implantat un sistema de cartelleria digital finançat al 100% a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dels Fons Europeus Next Generation.

Segons ha explicat l'edil de Modernització i Noves Tecnologies, Andreu Badia, el consistori “ha rebut dues subvencions per a projectes de modernització i digitalització en l'àmbit de les administracions de les entitats locals”.

El primer d'aquests projectes, amb una inversió de 54.888 euros i que ja ha culminat la seua instal·lació, consisteix en un nou mètode de comunicació a través de cartelleria digital, amb un monoposte situat a la plaça Partidors i tòtems digitals en cinc edificis municipals, on l'Ajuntament oferirà informació sobre activitats, tràmits administratius, avisos i altres serveis públics.

D'aquesta manera, “els veïns i veïnes podran accedir als continguts multimèdia que genere el consistori, facilitant a través de vídeos i imatges la recepció de la informació a la ciutadania, amb una major flexibilitat i un major abast a persones que no utilitzen mitjans digitals”, ha afegit Badia.

A més, Badia ha assenyalat que aquests punts d'informació digital “estaran en proves durant unes setmanes per adaptar el seu funcionament i formar el personal en el seu maneig. I en un futur, podrien ser ampliats a nous centres municipals, així com incorporats per altres administracions que hi ha a la localitat o centres socials o culturals que ho sol·liciten a l'Ajuntament”.

  Millores en l'administració electrònica  

Per la seua part, l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha remarcat que la ciutat “va ser una de les primeres localitats valencianes en incorporar-se a la xarxa d'administració electrònica en les seues gestions inernes, fet que es va potenciar durant la crisi sanitària del COVID-19 per millorar la relació amb les persones usuàries. Ara, amb aquest projecte es fa un nou pas cap a la modernització de la comunicació pública”.

L'altra subvenció rebuda, amb un import de 107.690 euros, recull dues línies estratègiques d'actuació per a la modernització, connectivitat i ciberseguretat de l'administració electrònica. L'objectiu és dotar-la de noves infraestructures digitals per garantir la seua disponibilitat en qualsevol circumstància i adaptar la capacitat de les ja existents. A més, servirà per reforçar la interoperabilitat dels diferents serveis digitals bàsics de l'Ajuntament.

   


  Llíria millora l'accés a la informació amb un nou sistema de cartelleria digital  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal