Llíria i Pinggu (Xina) Renoven la seua Germanor amb Projectes Culturals i Turístics Llíria i Pinggu (Xina) Renoven la seua Germanor amb Projectes Culturals i Turístics
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria i Pinggu (Xina) Renoven la seua Germanor amb Projectes Culturals i Turístics


Llíria i Pinggu (Xina) renoven el seu acord de germanor

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el secretari del Grup de Lideratge del Partit i director del Comitè Permanent del Congrés Popular del districte de Pinggu (Beijing, Xina), Liu Zhen, han firmat hui la renovació de l'acord de germanor entre les dues ciutats.

El primer conveni de col·laboració es va signar l'any 2018, però la crisi sanitària de la COVID-19 va paralitzar moltes de les iniciatives plantejades inicialment. Amb aquest nou acord es pretén reforçar l'intercanvi d'experiències i col·laborar per a la creació de noves oportunitats d'inversions que poden ser beneficioses per a ambdues parts.

En aquest sentit, l'alcalde Joanma Miguel ha destacat que “servirà per a ampliar els espais de relació i aconseguir l'objectiu mutu de desenvolupament de la indústria musical i el turisme cultural entre els dos països a través de les nostres municipalitats”.

L'acord marc amb Pinggu tindrà un període de validesa de cinc anys i es mantindran contactes periòdics entre les dues autoritats per a impulsar els projectes de cooperació que es plantegen en diversos àmbits.

Intercanvis musicals

A més, s'ha signat un conveni de col·laboració específic amb el Govern de Donggao del Districte de Pinggu per a desenvolupar iniciatives per al foment del turisme cultural de música. Aquest permetrà un intercanvi mutu de coneixements perquè professionals de la música de Llíria, amb el segell de Ciutat Creativa de la UNESCO, puguen acomplir actuacions i activitats d'ensenyament a la Xina, i que l'alumnat del país asiàtic puga efectuar viatges d'estudis a la Comunitat Valenciana per a millorar la seua formació.

D'altra banda, s'ha firmat una carta d'intencions entre l'Oficina de Paisatgisme del districte de Pinggu de Beijing i l'Ajuntament de Llíria sobre planificació de jardins urbans i recursos forestals. Aquesta té com a objectiu l'intercanvi d'experiències en la projecció del paisatge urbà, la protecció dels recursos forestals i la millora de la qualitat ecològica dels espais verds, per a promoure junts el desenvolupament sostenible de l'economia regional.

Així mateix, en aquest marc de relació, representants de la delegació xinesa han donat a conéixer les iniciatives que l'Oficina de Promoció d'Inversions del districte de Pinggu té previstes, i diverses empreses locals han presentat els projectes o serveis que podrien ser del seu interés dins l'àmbit del turisme, la música, el paisatgisme, l'agricultura o l'oci familiar.

L'encontre ha finalitzat amb una visita turística de la delegació xinesa a diversos monuments històrics i als teatres de les societats musicals del municipi.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal