Llíria celebra la sisena edició del festival 'Llíria Escènica' amb una variada programació d'arts escèniques Llíria celebra la sisena edició del festival 'Llíria Escènica' amb una variada programació d'arts escèniques
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra la sisena edició del festival 'Llíria Escènica' amb una variada programació d'arts escèniques

Llíria transforma els seus espais públics en escenaris d'arts escèniques

Llíria es prepara per a la sisena edició del “Festival d’Arts Escèniques al Carrer: Llíria Escènica”, organitzat per la Regidoria de Cultura, del 21 al 23 de juny. Durant aquests dies, els espais públics a l'aire lliure de la ciutat es convertiran en escenaris per a una variada oferta d'espectacles de teatre, dansa, música i circ.

El festival s'iniciarà el divendres 21 a les 19.00 hores amb l'espectacle familiar itinerant "Satsuma 3.0" de la companyia Scura Plats, que recorrerà des de Turisme Llíria fins al parc Silvestre d'Edeta. El dissabte 22 de juny oferirà una programació amb quatre espectacles destacats. A les 18.30 hores, la Fam Teatre presentarà el desfilada teatral "Motorpunk" des de Turisme Llíria, mentre que a les 19.30 hores, a la plaça Major, Cia Marroch representarà "Rosa de paper", una obra de dansa inspirada en la vida del poeta Vicent Andrés Estellés.

A les 20.30 hores, la plaça Partidors acollirà l'actuació musical del Cor de Trombons de NeoMúsica. La jornada de dissabte culminarà amb l'espectacle de circ "Flama Viva" de Spinish Circo, a les 23.00 hores en les Termes romanes de Mura.

El diumenge 23 de juny, la programació per al públic infantil inclourà "A l'abordatge" de La Banda del Drac, a les 19.00 hores en el parc Silvestre d'Edeta. Aquesta edició de Llíria Escènica conclourà amb l'obra "Un segle d'abismes" de Bramant Teatre, en col·laboració amb la Regidoria de Memòria Democràtica. Aquest espectacle, que revisita la memòria històrica des d'una perspectiva de gènere, pretén recuperar i homenatjar la veu de les dones que van lluitar per una societat més justa i igualitària. L'obra es desenvoluparà en sis escenes itinerants per la Vila Vella, començant a les 20.00 hores en Ca la Vila, amb reserva prèvia necessària a través de l'App o la web municipal.

Mª José Llopis, regidora de Cultura, ha destacat: "Tornem a oferir aquest festival que treu les arts escèniques dels teatres per portar-les a espais emblemàtics de la nostra ciutat i acostar aquestes expressions artístiques al públic en general". També ha assenyalat la dedicació d'una obra a Vicent Andrés Estellés en commemoració de l'Any Estellés, amb la representació de "Rosa de paper", que posa en relleu la trajectòria artística del poeta valencià.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal