L'EMT de València acull el primer torneig mundial d'esports en autobús L'EMT de València acull el primer torneig mundial d'esports en autobús
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'EMT de València acull el primer torneig mundial d'esports en autobús

València acull el primer torneig mundial d'esports en autobús

Els autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València seran l'escenari del primer torneig mundial d'esports en transport públic. Aquesta iniciativa és una col·laboració entre l'Ajuntament de València i OWN, el festival més gran de videojocs, esports i de joc d'Espanya, dins del marc de Valencia Game City.

Els encontres es disputaran a bord dels autobusos municipals mentre estan en circulació. EMT València ha informat que reservarà espais als seus vehicles per als jugadors i els àrbitres, permetent que la resta de passatgers puguen seguir les competicions en directe o a través de les xarxes socials.

Les competicions oficials començaran el dissabte 15 de juny. La intenció d'aquesta "experiència única" és fomentar l'ús del transport públic entre els joves. Les inscripcions s'obriran el 10 de juny a través de la plataforma OWN, que organitzarà els participants per grups i els citarà a diferents parades de la ciutat en dies i hores determinats. Els encontres eliminatoris es jugaran d'un contra un fins a arribar a la gran final, que tindrà lloc en la Fèria València durant el Festival OWN, del 5 al 7 de juliol.

Línia C1

Durant la primera fase de les competicions, EMT València destinarà espais en els autobusos de la línia C1 per als jugadors i els àrbitres. A més, hi haurà un speaker que narrarà en directe el desenvolupament dels encontres. També es disputaran competicions en estàtic en altres punts de la ciutat, com La Marina o la Malva-rosa, a bord d'un autobús especial de l'EMT.

OWN the Bus

Aquesta iniciativa porta el nom de 'OWN the Bus' i forma part de les accions de València Capital Verda Europea 2024. Segons l'Ajuntament, 'OWN the Bus' busca innovar i oferir a la ciutadania una connexió entre joventut, proximitat i sostenibilitat, destacant el compromís de la ciutat amb el medi ambient.

 Els participants en el torneig jugaran amb el videojoc Brawl Stars, un gaming multijugador per a tots els públics.

Javier Carrión, director d'OWN, ha subratllat l'experiència "increïble, única i innovadora" que ofereix aquest torneig, així com el seu factor competitiu i d'avantguarda que permet gaudir dels carrers de València jugant a bord d'un autobús de línia regular.

Impuls a la Indústria Local

El torneig s'emmarca en Valencia Game City, un dels pilars de l'estratègia Valencia Innovation Capital impulsada per l'Ajuntament. Aquesta acció innovadora i sostenible té com a objectiu potenciar la indústria local del videojoc, atraure empreses i inversions, i generar ocupació i riquesa. A més, és una oportunitat per fomentar l'ús del transport públic entre els joves i implicar-los en la Capitalitat Verda Europea.

   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal