L'Eliana obri les inscripcions per al curs gratuït de Monitor/a de temps lliure L'Eliana obri les inscripcions per al curs gratuït de Monitor/a de temps lliure
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri les inscripcions per al curs gratuït de Monitor/a de temps lliure

Del 3 al 14 de juny es podran fer les sol·licituds per a aquesta formació gratuïta

L'Eliana tornarà a organitzar el pròxim mes de juliol el curs de Monitor/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil (MAT), dirigit a les persones joves del municipi. Aquest programa sociocultural està orientat a persones d'entre 16 i 30 anys que desitgen obtenir un títol homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en matèria d'oci i temps lliure.

L'objectiu del curs, que inclou 160 hores de pràctiques professionals no laborals, és organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut, dins del marc de la programació general d'una organització. Es tracta d'aplicar tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

La formació es durà a terme al Centre d'Informació Juvenil (CIJ), situat a la nova Casa de la Cultura Josep M.ª Àngel, de l'1 al 31 de juliol, en horari de 9:00 a 14:00, de dilluns a divendres. El curs, amb una duració total de 310 hores, és gratuït i les places estan limitades a 35 alumnes, preferentment empadronats a l'Eliana.

El període per presentar les sol·licituds començarà el dilluns 3 de juny a les 9 del matí i finalitzarà el divendres 14 de juny. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud de participació a través de la Seu Electrònica, si disposen de signatura electrònica, o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), on també s'atendran per rigorós ordre de registre.

Les bases i el formulari d'inscripció poden consultar-se a l'àrea de Joventut de la web municipal. Per a qualsevol dubte o aclariment, es pot contactar al correu electrònic elijove@leliana.es o al telèfon 96 275 80 30, marcant les extensions 121 o 163. El llistat provisional de les persones admeses i de reserva es publicarà a partir del 17 de juny.

L'edil de Joventut, Juan Espinosa, ha recordat que es tracta d'una oportunitat per a les i els joves elianers que desitgen optar a nombroses eixides professionals, capacitante per treballar en centres cívics, culturals, ludoteques, campaments, albergs de joventut o granges-escola.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal