L'Eliana impulsa el valencià en les rebaixes del comerç local L'Eliana impulsa el valencià en les rebaixes del comerç local
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana impulsa el valencià en les rebaixes del comerç local

El comerç de l'Eliana anunciarà les seues rebaixes en valencià

L'Oficina de Promoció del Valencià distribuirà 500 cartells amb el lema 'REBAIXES' entre els comerços que participen en la campanya.

L'Ajuntament de l'Eliana, amb l'objectiu de promoure l'ús del valencià, ha impulsat una campanya de rebaixes per a aquest estiu. Aquesta iniciativa busca fomentar la utilització de la llengua pròpia en la cartelleria dels comerços de la localitat.

Per a això, s'han imprés 500 cartells amb un disseny atractiu, que seran distribuïts tant entre els membres de l'associació de comerç del municipi com entre altres establiments interessats que no hi estiguen associats. Els comerços que desitgen adherir-se a la campanya poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Promoció del Valencià a través del correu electrònic promociovalencia@leliana.es o telefonant al 962 75 80 30, extensió 124.

Aquesta iniciativa se suma a altres projectes que l'Ajuntament de l'Eliana ha desenvolupat per a incentivar l'ús del valencià en l'àmbit comercial. Destaquen els Premis a l'Ús del Valencià en el Comerç Local, que ja han celebrat dues edicions consecutives i en les quals han estat premiats comerços com la Papereria Montaner, el Forn i Pastisseria Comes i la Llibreria de Libro en Libro.

A més, l'Oficina de Promoció del Valencià ofereix un servei de traducció i correcció de textos en valencià per a comerços i establiments hostalers de la localitat, de manera totalment gratuïta. Això inclou la traducció de cartells, menús, factures i altres materials que puguen necessitar.

Isabel Montaner, regidora de l'àrea, ha subratllat la importància de facilitar l'ús de la llengua pròpia en el sector comercial i de promoure aquest tipus d'iniciatives. Ha destacat que el comerç local i el valencià són elements fonamentals que defineixen els carrers de l'Eliana.


Crónica CT

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal