L’Ajuntament de Paterna Reprén el Servei de Bus a la Platja aquest estiu L’Ajuntament de Paterna Reprén el Servei de Bus a la Platja aquest estiu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Paterna Reprén el Servei de Bus a la Platja aquest estiu

Connexió Gratuïta entre Paterna i Port Saplaya fins al 8 de setembre

L’Ajuntament de Paterna ha anunciat la reactivació del servei de bus a la platja, que connectarà la ciutat amb Port Saplaya durant els mesos d’estiu. Aquest servei, que començarà a operar a partir d’aquest diumenge 16 de juny i estarà disponible fins al 8 de setembre, serà gratuït per a aquelles persones que disposen de la targeta de Transport Municipal de Paterna (TMP).

Aquest any, el bus a la platja es presenta com una alternativa d’oci sostenible, facilitant l’accés a la platja per a les veïnes i veïns de Paterna, alhora que es fomenta l’ús del transport públic. La tinenta d'alcalde d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos, ha ressaltat "el gran acolliment que té aquest servei any rere any", subratllant la seva popularitat entre la ciutadania per a les rutes estiuenques cap a la platja.

El servei de transport funcionarà de dilluns a diumenge, oferint diverses sortides durant el dia. Els horaris d’eixida de Paterna seran a les 9.30, 13.00 i 15.45 hores, mentre que els horaris de tornada des de Port Saplaya seran a les 10.02, 13.30, 16.15 i 19.15 hores.

Les parades en direcció a Port Saplaya inclouen: Jutjats, Santa Rita, Barranquet, Auditori, Clot Joan, 2 de Maig, Avinguda Europa, Cova Gran, Palau Ramón Ramià, Av. Blasco Ibáñez nº4, Caserna i Campament. Per a la tornada cap a Paterna, l’autobús realitzarà parades a Campament, Caserna, Corts Valencianes nº13, Federico García Lorca enfront del nº43, La Font, Jacinto Benavente, Primer de Maig, Auditori, Barranquet, Santa Rita, Jutjats i Mútua.

Aquest servei, que reprén el seu funcionament cada estiu, és una iniciativa de l’Ajuntament de Paterna per a facilitar l'accés a la platja i promoure una mobilitat més sostenible, afavorint així el benestar dels seus residents.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal