La Mancomunitat Camp de Túria aposta pel desenvolupament turístic amb el Pla de Dinamització i Governança La Mancomunitat Camp de Túria aposta pel desenvolupament turístic amb el Pla de Dinamització i Governança
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria aposta pel desenvolupament turístic amb el Pla de Dinamització i Governança

En la sessió plenària de la Mancomunitat Camp de Túria celebrada el  12 de juny, es va aprovar un conveni de col·laboració amb la Diputació Provincial de València per a continuar impulsant el turisme a la comarca a través del Pla de Dinamització i Governança Turística. Aquest pla és una iniciativa que prové de la Generalitat Valenciana, i està instrumentat per l’Agència Valenciana del Turisme en col·laboració amb les diputacions provincials, les administracions locals i entitats privades.

  Objectius del Pla de Dinamització i Governança Turística  

El Pla de Dinamització i Governança Turística té com a objectiu principal fomentar i innovar els productes turístics valencians, així com millorar la competitivitat, la sostenibilitat i equilibrar el desenvolupament social territorial. Aquest pla pretén, per tant, no sols augmentar l'atractiu turístic de la regió, sinó també garantir que els beneficis del turisme es distribueixen de manera justa entre totes les àrees i sectors de la societat.

  Resultat de les votacions  

En la votació per a l'aprovació del conveni, es va comptar amb el suport de 12 vots favorables provinents del PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN, mentre que el PP i Vox es van abstenir, amb un total de 8 abstencions.

  Aprovació del Reglament Intern de Borses d’Ocupació Temporal  

A la mateixa sessió plenària, es va procedir també a l’aprovació provisional del Reglament Intern per a la gestió de Borses d’Ocupació Temporal en la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest reglament té com a finalitat regular i millorar el procés de selecció de personal temporal, garantint així una major transparència i eficàcia en la gestió de l'ocupació dins de l'entitat.

  Votació del Reglament Intern  

Les votacions en aquest cas també van seguir una línia similar a la del conveni de turisme, amb el suport dels partits PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN, i l’abstenció del PP i Vox.

  Conveni de cooperació educativa amb la Universitat Internacional de la Rioja  

Un altre punt destacat de la sessió va ser l’aprovació per unanimitat del conveni de cooperació educativa entre la Universitat Internacional de la Rioja i la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest conveni permetrà als estudiants realitzar pràctiques en l’àmbit de la salut mental dins del programa PRISMA Camp de Túria, una iniciativa que busca millorar la salut mental de la població de la comarca a través de la integració de serveis i programes educatius.

Amb aquestes aprovacions, la Mancomunitat Camp de Túria reafirma el seu compromís amb el desenvolupament sostenible i l'enfortiment de les oportunitats educatives i laborals per a la seua població. Aquestes mesures, a més, posen de manifest l’esforç per potenciar el turisme com a motor econòmic i social de la comarca, garantint alhora un creixement equilibrat i inclusiu.

   


 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal