La Casa de la Joventut organitza el Matí Jove de Paterna 2024 per a joves de 12 a 15 anys La Casa de la Joventut organitza el Matí Jove de Paterna 2024 per a joves de 12 a 15 anys
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Casa de la Joventut organitza el Matí Jove de Paterna 2024 per a joves de 12 a 15 anys

L’Ajuntament de Paterna, mitjançant la Regidoria de Joventut, ha anunciat la nova edició del Matí Jove, el campament urbà d’estiu que se celebrarà en el Parc Central durant el mes de juliol. Aquesta iniciativa és dirigida a joves nascuts entre els anys 2008 i 2011, oferint un programa variat i lúdic per a gaudir del període vacacional.

El Matí Jove tindrà lloc des de l'1 al 31 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 14.00 hores. El preu d'inscripció és de 70 euros i les places són limitades, per la qual cosa es recomana als interessats inscriure's com més prompte millor per a assegurar la seua participació.

La programació del campament inclou una sèrie d'activitats com tallers, jocs a l'aire lliure, eixides a la piscina i excursions. Aquesta oferta està dissenyada per a proporcionar als joves una alternativa d’oci sana i entretinguda, combinant l'aprenentatge amb el gaudi de l'estiu.

Andrea López, regidora d'Inclusió Social, Joventut i Foc, ha destacat la importància de promoure activitats que fomenten l'oci saludable: “Continuem apostant per un oci alternatiu, divertit i saludable amb la pràctica d'activitats esportives per als joves de la nostra ciutat durant el període vacacional”.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar presencialment a la Casa de la Joventut. Els horaris d'inscripció són els següents: als matins, de dilluns a dijous, d'11.00 a 13.30 hores, i a les vesprades, de dilluns a divendres, de 17.00 a 20.30 hores. Les places es cobriran per ordre d'arribada fins a esgotar-se.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal