Forma't en Igualtat: un programa de formació en igualtat d'oportunitats a l'Eliana Forma't en Igualtat: un programa de formació en igualtat d'oportunitats a l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Forma't en Igualtat: un programa de formació en igualtat d'oportunitats a l'Eliana

La regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Eliana ha anunciat la seua participació en el programa "Forma't en Igualtat", una iniciativa impulsada per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana. Aquest cicle de formació i sensibilització té com a objectiu principal promoure la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

El programa, que s'estendrà des de juny fins a finals d'any, oferirà sis ponències d'aproximadament una hora de durada cadascuna. Aquestes ponències abordaran temàtiques diverses i comptaran amb la participació d'especialistes en cada àrea, que generaran taules redones per a fomentar el debat i l'intercanvi d'idees.

Un programa accessible i flexible

Una de les característiques més destacables del programa és la seua flexibilitat. L'alumnat podrà triar entre assistir presencialment a la sala d'actes de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre o seguir les ponències de manera telemàtica. Aquesta modalitat virtual afavorirà la conciliació familiar i laboral, permetent a un major nombre de persones participar en la formació.

Inscripcions i certificat d'assistència

Les persones interessades a participar en el programa "Forma't en Igualtat" poden inscriure's a través de la pàgina web de la Conselleria. La inscripció, que és gratuïta, dona accés a la plataforma "Forma't en Igualtat", on es pot consultar la programació detallada de les ponències i accedir als materials didàctics.

Cal destacar que la inscripció implica la matrícula a tots els seminaris web del cicle. A més, l'assistència a totes les ponències serà reconeguda amb un certificat d'assistència emés per la Direcció General d'Igualtat i l'Institut de les Dones, amb una durada de vint hores.

Temàtiques de les ponències

El programa "Forma't en Igualtat" abordarà una àmplia gamma de temes relacionats amb la igualtat de gènere. Les ponències previstes són:


*   "Educant en igualtat"

*   "Conciliació i corresponsabilitat"

*   "Llenguatge no sexista"

*   "La prostitució i el tràfic de blanques: una forma d'esclavitud"

*   "Com eliminar la bretxa de gènere en professions STEAM"

*   "Informes d'impacte de gènere"

Aquestes ponències proporcionaran als participants eines i coneixements per a promoure la igualtat d'oportunitats en diferents àmbits de la vida social i laboral.

Un pas més cap a la igualtat real

El programa "Forma't en Igualtat" representa un pas important en la lluita per la igualtat de gènere a l'Eliana. En oferir formació gratuïta i accessible a professionals i ciutadania en general, la iniciativa contribueix a crear una societat més justa i igualitària.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal