El Clínic de València Ampliarà la Seua Capacitat Radiològica amb Noves Estacions de Treball El Clínic de València Ampliarà la Seua Capacitat Radiològica amb Noves Estacions de Treball
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Clínic de València Ampliarà la Seua Capacitat Radiològica amb Noves Estacions de Treball


 L'Hospital Clínic Universitari de València ha anunciat la licitació per a la compra de deu estacions de treball radiològiques avançades amb un cost de 100.000 euros, destinades a millorar la capacitat de diagnòstic i a proporcionar una atenció de qualitat als pacients.

Millora Tecnològica per a Diagnòstics Més Ràpids i Precisos

L'adquisició inclou una estació especialment dissenyada per a la lectura de mamografies, la qual cosa permetrà als professionals realitzar diagnòstics més precisos i eficients. Aquestes noves estacions de treball no sols milloraran la qualitat de les proves radiològiques, sinó que també facilitaran la telemedicina, permetent als metges llegir les proves a distància. Això és especialment rellevant en un context de creixent demanda i la necessitat de reduir els temps d'espera per a resultats mèdics.

Expansió de les Consultes Externes

Aquesta iniciativa forma part d'un projecte major que preveu l'ampliació de les instal·lacions del Clínic en gairebé 16.000 metres quadrats. Aquesta expansió inclourà la creació de 130 noves consultes i 47 sales destinades a tècniques mèdiques diverses. Amb això, l'hospital no sols augmentarà la seua capacitat d'atenció, sinó que també podrà oferir una gamma més àmplia de serveis especialitzats, garantint una atenció més completa i de qualitat als pacients.

El director de l'Hospital Clínic, el doctor Pere Lloret, ha destacat que "aquestes noves estacions de treball radiològiques són una inversió fonamental per a garantir la millor atenció possible als nostres pacients. Ens permetran no sols augmentar la capacitat de diagnòstic, sinó també integrar-nos plenament en les noves tecnologies de la telemedicina".

Impacte Positiu en la Comunitat

La modernització i l'expansió del Clínic són vistes com un pas endavant significatiu per a la comunitat sanitària de València, ja que contribuiran a reduir la càrrega sobre els serveis hospitalaris i a millorar l'eficiència del sistema de salut pública. Aquesta expansió és especialment important en el context de l'augment de la població i les necessitats creixents de serveis de salut especialitzats.

En resum, la licitació per a la compra de noves estacions de treball radiològiques és un pas crucial en el camí cap a una atenció sanitària més eficient i accessible per a la població de València. Amb aquesta inversió, l'Hospital Clínic no sols millorarà la seua capacitat per a diagnòstics ràpids i precisos, sinó que també es posicionarà com un líder en l'ús de les noves tecnologies per a la salut.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal