Dotze Joves Erasmus+ Participen en un Projecte de Conservació Mediambiental a Vilamarxant Dotze Joves Erasmus+ Participen en un Projecte de Conservació Mediambiental a Vilamarxant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dotze Joves Erasmus+ Participen en un Projecte de Conservació Mediambiental a Vilamarxant

Un grup de 12 joves procedents de diferents països del món s'ha incorporat recentment a Vilamarxant per a participar en el programa Erasmus+ organitzat per l'Alberg Bassa Barreta en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient i Parcs Naturals. Durant les pròximes setmanes, aquests joves tindran l'oportunitat de conèixer la natura local mentre contribueixen a la seva conservació.

El projecte, denominat 'Creant un centre d'educació mediambiental', té com a principal objectiu promoure la sensibilització ambiental entre la joventut. Els participants duran a terme diverses tasques de manteniment i conservació al Paratge Natural Municipal de Les Rodanes, un espai de gran valor ecològic i paisatgístic que forma part del patrimoni natural de Vilamarxant.

L'objectiu del projecte és doble: d'una banda, es busca la conservació activa del paratge, i de l'altra, proporcionar als joves una experiència enriquidora que els permetrà conèixer la biodiversitat local i els nombrosos tresors naturals que ofereix la zona. Això els permetrà desenvolupar una major consciència ambiental i adquirir habilitats pràctiques en la gestió d'espais naturals.

Aquest dimecres, els joves van ser rebuts oficialment pel alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, i el regidor de Medi Ambient, Julio Zarzo. Durant la cerimònia de benvinguda, Troyano i Zarzo van destacar la importància d'iniciatives com aquesta per a la promoció de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. A més, van convidar els participants a explorar el municipi i descobrir la seva riquesa cultural i natural.

Aquesta iniciativa no només contribuirà a la conservació de Les Rodanes, sinó que també oferirà als joves participants una experiència única d'aprenentatge i intercanvi cultural, fomentant així la solidaritat i la cooperació internacional.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal