Curs d'Obediència Canina Urbana a Olocau: 50 persones aprenen a promoure el respecte i la convivència amb els animals Curs d'Obediència Canina Urbana a Olocau: 50 persones aprenen a promoure el respecte i la convivència amb els animals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Curs d'Obediència Canina Urbana a Olocau: 50 persones aprenen a promoure el respecte i la convivència amb els animals


Al municipi d'Olocau, s'ha celebrat amb èxit el Curs d'Obediència Canina Urbana, organitzat per CIM Grupo de Formació i l'Ajuntament a través de la seua Regidoria de Benestar Animal. Un total de 50 persones han participat en aquesta formació teoricopràctica, el principal objectiu de la qual era promoure el respecte i la convivència amb els animals.

La formació, que es va desenvolupar en tres sessions, va començar amb una part teòrica en la qual es van abordar temes com l'aprenentatge, les agressivitats, els sentits, les etapes del cadell, les emocions i els problemes de conducta, per part de'Amparo Fortea del CIM. La segona sessió, els participants van realitzar exercicis pràctics a la zona de l'Arquet, dividits en quatre grups, sota la supervisió d'instructors i destradors.

Entre els participants es trobaven la regidora de Benestar Animal, Olga Brínquez, i l'alcalde, Antonio Ropero, qui va participar activament en la formació. Ropero va destacar la importància d'aquest curs, afirmant que "ajudarà als gossos, als seus propietaris i, en conseqüència, a tots per tenir una excel·lent convivència als nostres carrers".

La formació pràctica va permetre als participants aprendre tècniques com el seient, estirat, passeig, permanència, socialització, control d'estímuls i l'ús del 'clicker' per associar els bons comportaments. Els instructors i destradors van oferir consells i recomanacions en l'àmbit individual, i es va plantejar la possibilitat de mantenir un seguiment personalitzat per a qualsevol mena de dubte o consulta.

Finalment, es van lliurar els diplomes acreditatius de la superació del curs. Aquesta iniciativa posa de manifest la importància que totes les persones que desitgen adoptar o acollir un gos a les seues cases es formen prèviament en cursos com aquest perquè la convivència a casa i a l'entorn urbà siguen òptimes.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal