Casas Bajas s'il·lusiona amb el seu primer festival de música local, el Peña Rubia Sound: 29 de juny Casas Bajas s'il·lusiona amb el seu primer festival de música local, el Peña Rubia Sound: 29 de juny
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Casas Bajas s'il·lusiona amb el seu primer festival de música local, el Peña Rubia Sound: 29 de juny

Casas Bajas inicia el compte arrere per al seu primer festival 'Peña Rubia Sound'

• La mítica banda càntabra La Fuga encapçalarà un cartell que aposta pels grups locals. • Fins a quatre formacions musicals han sorgit d'aquest xicotet poble valencià de només 170 habitants.

La Fuga serà el cap de cartell d'un dels grans esdeveniments estivals al Racó d'Ademús, que el pròxim 29 de juny farà tremolar el Poliesportiu de Casas Bajas.

De la mà de l'Ajuntament local i la Comissió de Festes, el Festival Peña Rubia Sound naix amb un objectiu clar: apostar per la millor música en un marc incomparable i demostrar que la cultura, en totes les seues vessants, és un potent motor de desenvolupament per als territoris rurals, fomentant el suport a la creativitat local.

El festival, que es descriu amb una veritable “vocació de continuïtat” segons el seu alcalde, Pablo Escribano, es convertirà en un aparador per als músics locals, que troben en aquest xicotet municipi de l'interior valencià un inusual oasi creatiu.

170 habitants, quatre bandes de música

Amb tan sols 170 habitants, Casas Bajas pot presumir de comptar amb un dels conjunts més destacats de la província pel que fa a producció musical. Això es reflecteix en bandes com ‘Los Brutos del Rinkón’, amb membres de Casas Bajas i Casas Altas; ‘MrSimons’, amb components de Casas Bajas, Santa Cruz de Moya i València; ‘SkaRira’, amb membres de Casas Altas, Casas Bajas i Torrebaja; i ‘Los Km’, amb músics de Casas Bajas, Aras de los Olmos i Santa Cruz de Moya. Aquesta concentració de talent demogràfic és probablement la més destacada de tota la Comunitat Valenciana.

“Cada una amb el seu estil particular,” explica Escribano, “totes elles formen una combinació única i volíem reunir-les en un únic esdeveniment per mostrar al món el talent dels joves del Racó.”

Tots aquests grups, com hem dit, estaran encapçalats al Peña Rubia Sound per La Fuga, la llegendària banda de rock càntabra que en breu complirà tres dècades als escenaris i que compta amb prop de mig milió de reproduccions mensuals en Spotify.

Un esdeveniment irrepetible que ja està escalfant motors i manté a la venda les últimes entrades a través del següent enllaç: https://entradium.com/events/i-pena-rubia-sound.


 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal