Cap de setmana de pilota valenciana, hip-hop i ball a Vilamarxant Cap de setmana de pilota valenciana, hip-hop i ball a Vilamarxant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cap de setmana de pilota valenciana, hip-hop i ball a Vilamarxant


Vilamarxant es prepara per un cap de setmana ple d'activitats, des de la pilota valenciana fins al hip-hop i el ball.

divendres, 14 de juny

El Trinquet de Vilamarxant serà l'escenari de dues emocionants partides de pilota valenciana. A partir de les 17 hores, Jorge i Álvaro s'enfrontaran a Víctor, Javi C. i Andreu. Tot seguit, es disputarà una altra partida entre Adrián II i Morret contra Capellino, Ulises i Óscar.

dissabte, 15 de juny

El pavelló multiús de Vilamarxant acollirà el V Campionat de Hip hop de la Comunitat Valenciana. L'esdeveniment començarà a les 12 hores i promet oferir un espectacle vibrant amb la participació de diversos grups i ballarins de la regió.

Diumenge, 16 de juny

La jornada començarà a les 9 hores amb el XVI Trofeu de Ball Estàndard i Llatins, també en el pavelló multiús. Aquest esdeveniment reunirà ballarins de diferents categories que competiran en diverses modalitats de ball.

A la vesprada, la pilota valenciana tornarà a ser protagonista amb les semifinals d'Escala i Corda Individual. A les 16.45 hores, De la Vega i Nacho s'enfrontaran a Francés, Javi i Carlos en la Catedral del Túria. Posteriorment, a les 18.30 hores, Giner i Pere Roc competiran per un lloc en la final.

Aquest cap de setmana, Vilamarxant serà el punt de trobada per als amants de la pilota valenciana, el hip-hop i el ball, oferint una agenda plena d'esdeveniments esportius i culturals per a tots els gustos.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal