Arranca la programació LGTBI’24 de l'Ajuntament de Paterna amb el lema Abraça la Diversitat Arranca la programació LGTBI’24 de l'Ajuntament de Paterna amb el lema Abraça la Diversitat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arranca la programació LGTBI’24 de l'Ajuntament de Paterna amb el lema Abraça la Diversitat

Abraça la Diversitat: Arranca la Programació LGTBI'24 de l'Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha iniciat la programació LGTBI'24 amb el lema "Abraça la Diversitat, Paterna Orgullosa", en commemoració del Dia Internacional de l'Orgull el 28 de juny. L'Àrea d'Igualtat ha organitzat una sèrie d'activitats que tindran lloc durant tot el mes de juny per sensibilitzar i defensar els drets del col·lectiu LGTBI a la ciutat.

Entre les activitats destacades es troben tallers de coeducació, xarrades, un Desdejuni Violeta i una exposició, dissenyades per fomentar la igualtat, la tolerància i la diversitat.

Activitats Programades.

- Tallers de coeducació contra la LGTBIfobia i prevenció del bullying: Aquesta formació, dirigida al professorat, es va impartir els dies 27 i 29 de maig a la Casa de la Dona, de 17.00 a 19.00 hores, per l'agent d'Igualtat Leonor Goicoechea.

- Exposició "Feminae": Organitzada per la Fundació Joves i Desenvolupament, es podrà visitar a la Casa de la Dona des del 4 fins al 27 de juny, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores i els dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 hores.

- Punts informatius: El 22 de juny s'instal·larà un Punt Arc de Sant Martí i un Punt Violeta en el Pàrquing municipal dels Tarongers durant un esdeveniment de Joventut, des de les 18.30 a 1.30 hores.

- Xarrada "Converses amb orgull": El 26 de juny, el Centre Social Alborgí acollirà una xarrada amb l'artista drag Liz Dust a les 19.00 hores.

- Desdejuni Violeta: El 28 de juny, de 9.30 a 10.30 hores, a la Casa de la Dona, es realitzarà un desdejuni per abordar els drets, recursos i normativa LGTBI i identitats trans, a càrrec de l'Associació ANDIT, advocacia LGTBIQA+.

- Punt Arc de Sant Martí a l'Ajuntament: Durant el matí del 28 de juny, des de les 9.30 a 13.30 hores, s'instal·larà un punt informatiu a la porta de l'Ajuntament per atendre els veïns i veïnes.

Segons la tinenta alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, "continuem treballant en polítiques socials per a conscienciar la ciutadania en valors com la igualtat, la tolerància i la diversitat i defensar els drets d'aquest col·lectiu enfront de qualsevol mena de violència o fòbia en la nostra societat."




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal