Alani es trasllada a Llíria per duplicar la seua producció i reforçar la seua sostenibilitat Alani es trasllada a Llíria per duplicar la seua producció i reforçar la seua sostenibilitat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alani es trasllada a Llíria per duplicar la seua producció i reforçar la seua sostenibilitat


Alani es trasllada al Polígon de Carrasses de Llíria

La firma adquireix una parcel·la de més de 30.000 metres quadrats per ampliar la seua producció i logística

Alani, una empresa destacada en la fabricació de productes de cel·lulosa per al sector professional, ha anunciat la seua nova ubicació al Polígon de Carrasses de Llíria. L'empresa ha adquirit una parcel·la municipal de més de 30.000 metres quadrats per un valor de 3,6 milions d'euros més IVA, amb l'objectiu de duplicar la seua capacitat productiva i ampliar els magatzems logístics.

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, junt amb altres membres del consistori, s'han reunit amb representants d'Alani a la planta actual de l'empresa a La Pobla de Vallbona. Joanma Miguel ha expressat una valoració molt positiva sobre la transacció, afirmant que “permetrà la ubicació d'una empresa innovadora i compromesa amb la sostenibilitat al nostre municipi, i reportarà beneficis importants per a les arques municipals, que es destinaran a la millora de la ciutat”.

Per la seua banda, el regidor Paco Gorrea ha destacat que el Polígon de Carrasses “continua sent un gran motor econòmic i de generació d'ocupació per a Llíria. La presència d'Alani obri noves possibilitats en el mercat laboral local, oferint noves oportunitats per als nostres veïns i veïnes”.

Alani ha triat el Polígon de Carrasses per la seua ubicació estratègica, amb proximitat al port i connexions directes amb importants vies de comunicació, la qual cosa facilita l'entrega eficient de comandes i optimitza la seua logística. La sostenibilitat és una prioritat per a l'empresa, que opera amb certificacions que asseguren que els seus productes són fabricats amb els més alts estàndards de qualitat i respecte pel medi ambient.

Context i impacte local

L'adquisició d'aquesta parcel·la per part d'Alani no només augmentarà la presència empresarial al Polígon de Carrasses, sinó que també és una aposta per l'expansió econòmica de la regió. La nova planta proporcionarà llocs de treball addicionals i millorarà la capacitat exportadora de l'empresa, que ja té presència en diversos països.

Amb aquesta inversió, Llíria reforça la seua posició com a nucli atractiu per a empreses interessades en la innovació i la sostenibilitat. El Polígon de Carrasses, conegut per les seues característiques favorables, continua atraient empreses que busquen expandir-se i millorar la seua eficàcia operativa.

Perspectives futures

L'arribada d'Alani al Polígon de Carrasses suposa una gran oportunitat per a Llíria. No només es preveu un augment de l'activitat econòmica i de l'ocupació, sinó també una major col·laboració amb altres empreses del polígon. Aquesta sinergia podria impulsar nous projectes que beneficiaran la comunitat local i contribuiran al creixement sostenible de la regió.

Aquest moviment d'Alani destaca la importància de Llíria com a centre empresarial i il·lustra el compromís de la ciutat amb el desenvolupament sostenible i l'atracció d'inversions que aporten beneficis tangibles per a la comunitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal