15 dones reben el diploma del projecte SARA de Paterna per a l'edició 2023-2024 15 dones reben el diploma del projecte SARA de Paterna per a l'edició 2023-2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

15 dones reben el diploma del projecte SARA de Paterna per a l'edició 2023-2024

En la ciutat de Paterna, 15 dones han sigut reconegudes amb els diplomes del projecte SARA, corresponent a l'edició 2023-2024. Aquest projecte, impulsat per l'Ajuntament de Paterna en col·laboració amb Càritas Parroquial, té com a objectiu promoure el desenvolupament integral de dones i les seues famílies que es troben en situació de vulnerabilitat.

L'acte de lliurament dels diplomes ha comptat amb la presència de diverses autoritats locals, incloent-hi l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la tinenta d'alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, la regidora d'Inclusió Social, Andrea López, la directora del projecte, Pilar Soriano, i el rector de l'Església de Sant Pere, Juan Antonio Cabanes. Durant l'acte, l'alcalde ha destacat l'esforç i la dedicació de les participants, reconeixent la importància d'aquesta formació per al seu desenvolupament i integració social.

Isabel Segura ha subratllat el compromís del govern municipal amb el projecte, destacant la seua aposta per la igualtat d'oportunitats i valorant l'experiència multicultural i enriquidora que suposa per a les dones participants. Tant ella com la regidora d'Inclusió Social han agraït la labor de tot l'equip del projecte, incloent-hi la psicòloga, els col·laboradors especialitzats, el tècnic administratiu i els voluntaris.

El projecte SARA ofereix itineraris personals i grupals que faciliten la inserció sociolaboral de les participants. Amb una duració que coincideix amb el curs escolar, el programa inclou continguts que ajuden a desenvolupar habilitats educatives i facilitar la conciliació familiar. A més, s'ofereixen cursos i tallers en àrees com Cuina, Costura, Formació Bàsica, Hàbits de vida saludables, Creixement personal, Informàtica i Tècniques de cerca d'ocupació.

Aquesta iniciativa també proporciona suport psicològic i assessorament per a ajudar les dones a confeccionar els seus projectes vitals, oferint plans de treball personalitzats que responen a les seues necessitats específiques.

En resum, el projecte SARA no sols busca millorar la qualitat de vida de les dones en situació de vulnerabilitat a Paterna, sinó que també treballa per a la seua plena integració social i laboral, fent una aposta decidida per la igualtat d'oportunitats en la comunitat.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal