Una posta de sol des del castell de Serra guanya el 9é Concurs de fotografía Pasqual Navarro Una posta de sol des del castell de Serra guanya el 9é Concurs de fotografía Pasqual Navarro
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una posta de sol des del castell de Serra guanya el 9é Concurs de fotografía Pasqual Navarro

La imatge finalista també té  la fortalesa com a protagonista

Una panoràmica del capvespre des del castell de Serra ha estat la guanyadora de la 9a edició del concurs de fotografia Pascual Navarro. Aquesta imatge, realitzada per Míriam Gómez Navarro, ha obtingut 298 "m'agrada" a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Serra, convertint-se en la més votada per les persones que han participat en el concurs.

El segon lloc, amb 184 vots, ha estat per a la fotografia número 3, obra de Carlos Muñoz Grau, que també destaca el castell de Serra com a protagonista. Des del 16 de maig fins a les 23:59 hores del 28 de maig, els participants han pogut votar les imatges presentades. En aquesta edició, el concurs ha comptat amb 13 treballs que tenien com a temàtica comuna la primavera i els valors ambientals, així com la preservació del nostre entorn natural, cultural i paisatgístic.

Aquest concurs ret homenatge a Pascual Navarro, un fotògraf local que va faltar el 6 d'abril de 2017 i que va ser un gran ambaixador de Serra a través de la seva obra. "Felicitem a les persones guanyadores i donem les gràcies a totes les que hi han participat en un concurs que cada any vol recordar a Pascual Navarro, que sentia passió per Serra i la fotografia", ha comentat l'alcaldessa, Alicia Tusón.

Els premis consistixen en dos xecs regals per gastar en el comerç local. La guanyadora del concurs, Míriam Gómez Navarro, rebrà un xec valorat en 80 euros, mentre que el finalista, Carlos Muñoz Grau, obtindrà un xec de 40 euros.

A més de la imatge finalista, es poden veure la resta de fotografies participants al carrusel de fotos a la pàgina institucional de Facebook de l'Ajuntament de Serra.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal