Renovació LED i Control de la Lluminositat a l'Eliana instal·lant tecnologia nova i control GSM Renovació LED i Control de la Lluminositat a l'Eliana instal·lant tecnologia nova i control GSM
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Renovació LED i Control de la Lluminositat a l'Eliana instal·lant tecnologia nova i control GSM

• En els pròxims dies començaran noves actuacions gràcies a una subvenció d'IVACE de prop de 200.000 euros

 L'Eliana avança cap a la il·luminació LED amb a una subvenció de 200.000 euros

L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat un nou projecte amb l'objectiu de millorar la sostenibilitat ambiental del municipi mitjançant la il·luminació amb tecnologia LED. Aquest projecte compta amb un finançament de prop de 200.000 euros, proporcionat per l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE).

El projecte, liderat per l'equip de govern socialista encapçalat per l'alcalde Salva Torrent, preveu la substitució de diversos centres de comandament obsolets per uns altres que ofereixen majors proteccions i incorporen un regulador de flux. Aquest regulador permetrà disminuir la potència a l'hora desitjada, i disposarà de un equip de comunicacions tipus GSM.

A més, es substituiran les lluminàries existents, amb potències compreses entre 100 w i 250 w de vapor de sodi d'alta pressió i vapor de mercuri, per llums LED. Aquesta substitució es durà a terme mantenint les lluminàries actuals, però incorporant llums amb potències inferiors. L'objectiu és mantenir o millorar els nivells de lluminositat, alhora que es redueix la contaminació lumínica i es compleixen totes les normatives i reglaments vigents.

En total, es milloraran 276 lluminàries, 7 reductors de flux i 16 centres de comandament. El projecte té un pressupost de 199.998,66 euros i un termini d'execució de dos mesos.

L'alcalde Salva Torrent ha destacat que "amb aquestes noves actuacions aconseguirem que dos terços del municipi estiga dotat amb tecnologia LED. Posem en pràctica mesures que ens ajudaran a obtenir una major eficiència i estalvi energètic". Aquestes mesures reflecteixen el compromís de l'Ajuntament amb la sostenibilitat ambiental i el respecte al medi ambient, objectius clau per a l'equip de govern actual.

El projecte de renovació de la il·luminació pública  significativa un avanç a un futur més sostenible per a l'Eliana, millorant l'eficiència energètica i reduint la contaminació lumínica. 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal