Paterna Rep el Premi Ecovidrio per la seua Excel·lent Gestió Mediambiental durant les Falles 2024 Paterna Rep el Premi Ecovidrio per la seua Excel·lent Gestió Mediambiental durant les Falles 2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna Rep el Premi Ecovidrio per la seua Excel·lent Gestió Mediambiental durant les Falles 2024

Paterna rep el Premi Ecovidrio per la seua Gestió Mediambiental Responsable i de Reciclatge

Paterna ha sigut guardonada amb el Premi Ecovidrio per la seua excel·lent gestió mediambiental i de reciclatge durant les Falles 2024, en el marc de la campanya 'La Plantà del Vidre', organitzada per l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio.

La campanya, celebrada el passat mes de març, tenia com a objectiu promoure la gestió responsable del reciclatge de vidre. El municipi de Paterna ha aconseguit complir amb èxit aquests objectius, la qual cosa ha sigut reconeguda amb aquest prestigiós premi.

El regidor de Serveis i Control de Barris, Vicente Sánchez, i la regidora de Medi Ambient, Johana Gómez, van assistir a l'acte de lliurament del premi celebrat a València. Vicente Sánchez ha subratllat que "aquest nou reconeixement és fruit de l'aposta d'aquest govern socialista per fomentar el reciclatge del vidre en les diferents campanyes de sensibilització que realitzem, com va ser l'última de Falles, així com la nostra gestió municipal a través de l'augment de contenidors verds en la ciutat".

Durant la campanya de Falles, educadors ambientals d'Ecovidrio van visitar les diferents comissions falleres del municipi per conscienciar sobre la gestió responsable dels residus d'envasos de vidre durant els dies festius, quan el consum d'aquest material és més elevat.

A més, l'Ajuntament de Paterna ha dut a terme una campanya informativa a domicili, en col·laboració amb Ecovidrio, per fomentar el reciclatge de vidre entre la ciutadania, explicant als veïns els avantatges i beneficis de reciclar el vidre correctament en el contenidor verd corresponent. Actualment, Paterna compta amb 217 contenidors verds distribuïts per tots els barris de la ciutat, després d'un recent augment d'aquest servei.

Finalment, aquest reconeixement s'afegeix al premi nacional Pajaritas Azules que el municipi va rebre l'abril passat per la seua gestió del paper i cartó, convertint-se en el primer municipi de la Comunitat Valenciana en obtenir aquest honor.

El Compromís de Paterna amb el Medi Ambient

La recepció del Premi Ecovidrio no és només un èxit puntual, sinó un reflex del compromís constant de Paterna amb la sostenibilitat i la gestió responsable dels recursos. La implicació activa del consistori i la col·laboració amb entitats com Ecovidrio han permés a la ciutat consolidar-se com un referent en pràctiques de reciclatge i conservació mediambiental. Aquesta línia d'actuació es mantindrà en el futur amb noves iniciatives i campanyes que continuen fomentant la conscienciació i la participació ciutadana en la protecció del medi ambient.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal