Paterna inicia xarrades gratuïtes per a la prevenció i promoció de la salut Paterna inicia xarrades gratuïtes per a la prevenció i promoció de la salut
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna inicia xarrades gratuïtes per a la prevenció i promoció de la salut

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'àrea de Sanitat, ha posat en marxa una sèrie de xarrades gratuïtes destinades a la ciutadania per conscienciar sobre hàbits saludables i prevenir diversos aspectes relacionats amb la salut laboral, les addiccions a les noves tecnologies i la protecció contra la calor.

El regidor de Sanitat, Julio Fernández, ha subratllat la importància d'aquesta iniciativa municipal: “Apostem per l'educació en la salut i la sensibilització de la població per prevenir qualsevol mena de problema de salut en els seus diferents àmbits socials”.

Les xarrades, que no requereixen inscripció prèvia fins a completar l'aforament, aborden una àmplia gamma de temes de salut. La primera sessió es va celebrar el dimecres, 22 de maig, a les 18.30 hores, amb el títol “Ús racional de medicaments” al Centre Polivalent Alborgí. La ponent va ser Mª José Cano Cebrián, professora Titular de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica de la Universitat de València i Doctora en Neurociències, qui va oferir pautes per a un ús responsable dels fàrmacs.

La programació continuarà el dijous, 30 de maig, amb la xarrada “Protegim-nos contra la calor” a càrrec de Cristina Martínez, infermera del CEA (Centre Envelliment Actiu de Paterna). Aquesta sessió tindrà lloc a les 10.00 hores, també al Centre Polivalent d'Alborgí.

Durant el mes de juny, el Teatre Capri acollirà dues conferències més. El dilluns, 3 de juny, a les 17.30 hores, es tractarà el tema “Salut Mental en l'entorn laboral”, a càrrec de l'associació AFEMPES. El dimarts, 11 de juny, a les 18.30 hores, serà el torn de la xarrada sobre la “Prevenció de tecnoadiccions”, impartida per la Fundació ADSIS (Centre de Dia de Conductes Addictives).

La iniciativa finalitzarà el dimecres, 19 de juny, a les 18.30 hores, amb una xarrada de Creu Roja sobre “Hàbits saludables en general” al Centre Polivalent Alborgí. Aquesta última sessió tractarà temes com l'alimentació, l'exercici, les emocions negatives, el descans i la hidratació.

Amb aquesta sèrie de col·loquis, l'Ajuntament de Paterna busca fomentar una major consciència sobre la importància de la salut en la vida quotidiana i proporcionar als ciutadans les eines necessàries per a mantenir-se sans i informats.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal