Les voreres i l'asfalt, les queixes més abundants en la línia verda de Sant Antoni de Benaixeve Les voreres i l'asfalt, les queixes més abundants en la línia verda de Sant Antoni de Benaixeve
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les voreres i l'asfalt, les queixes més abundants en la línia verda de Sant Antoni de Benaixeve

. L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la Regidoria de Serveis, ha informat sobre els diferents tipus d'incidències que han sigut resoltes en l'últim any mitjançant l'aplicació municipal de la línia verda, un servei que permet als veïns comunicar problemes en els carrers de la localitat. Les dades recollides mostren una àmplia varietat de problemes abordats, destacant especialment aquells relacionats amb voreres i calçades, l'enllumenat, i els parcs i jardins.

Principals tipus d'incidències

Les incidències més comunes notificades a través de l'aplicació han estat:

1. Voreres i calçades (18,48%) : Aquesta categoria inclou problemes com clots, voreres malmeses i desperfectes en l'asfalt.

2. Enllumenat (16,45%) : Problemes amb els fanals, com ara llums foses o mal funcionament de l'enllumenat públic.

3. Parcs i jardins (10,92%) : Incidències relacionades amb el manteniment dels espais verds, com ara arbres caiguts, mobiliari trencat o desperfectes en les àrees de joc.

4. Neteja (10,33%) : Queixes sobre la neteja viària, incloent-hi escombraries acumulades i falta de manteniment de la neteja dels carrers.

Altres incidències reportades inclouen problemes amb la gestió dels residus (8,15%) , clavegueram (7,76%) , punts d'aigua (6,23%) i mobiliari urbà (4,3%) .

A més d'identificar els tipus d'incidències, l'Ajuntament ha destacat, en la seua nota, la millora significativa en la resolució d'aquestes problemàtiques. Entre maig de 2023 i maig de 2024, s'han resolt més de 2.000 incidències (5,5 diàries) amb un temps mitjà de resolució inferior a tres dies. Aquestes dades mostren una millora notable respecte al període anterior, entre maig de 2022 i maig de 2023, quan es van resoldre poc més de 1.200 incidències (3,3 diàries) amb un temps d'espera mitjà de deu dies.

El regidor de Serveis, Luís Trejo, ha manifestat en la nota que "l'esforç d'aquest equip de govern per agilitzar la resolució de les incidències en la via pública" i ha agraït als veïns per utilitzar l'aplicació de la línia verda, "contribuint a evitar que els problemes es compliquen". Trejo ha remarcat que l'augment d'avisos és una prova de la confiança dels residents en l'eficàcia de la resolució de problemes, contrastant amb la gestió anterior.

Per la seua banda, l'alcaldessa de la localitat, Eva Tejedor Marí, ha elogiat el treball d'aquest "equip de govern d'entesa entre diferents, que té com a màxima prioritat el benestar del municipi i els seus residents". Ha destacat que "la dada preval sobre el relat, enfront del cinisme i la irresponsabilitat d'una oposició sense idees que s'inventa un municipi caòtic". També ha conclòs que "aquest govern municipal gestiona millor, més ràpid i, a més, costa menys als veïns".

Foto font municipal



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal