L'Eliana: Jornada educativa i lúdica 'Mou fitxa, et toca!' per a la consciència mediambiental en els més joves L'Eliana: Jornada educativa i lúdica 'Mou fitxa, et toca!' per a la consciència mediambiental en els més joves
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Jornada educativa i lúdica 'Mou fitxa, et toca!' per a la consciència mediambiental en els més joves

Jornada 'Mou fitxa, et toca!' per commemorar el Dia Internacional del Joc i el Dia Internacional del Medi Ambient

El dissabte 25 de maig, se celebrarà la jornada 'Mou fitxa, et toca!', una iniciativa organitzada per la Regidoria d'Educació i Infància conjuntament amb la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental. Aquesta activitat lúdico-educativa té com a objectiu commemorar dues dates importants: el Dia Internacional del Joc, el 28 de maig, i el Dia Internacional del Medi Ambient, el 5 de juny.

La jornada es desenvoluparà al passeig Secondo Baldín del Parc de la Pinada, de les 11:00 a les 14:00 hores. Entre les activitats programades, hi haurà tallers, exposicions, gimcanes, jocs de taula, jocs tradicionals i joc lliure, totes dirigides als més joves. A les 12:30 hores, l'Escola Coral de l’Eliana oferirà un concert juntament amb Dani Miquel, sota el títol ‘Volem’.

L'objectiu principal de l'esdeveniment és utilitzar el joc com a eina educativa per fomentar la consciència mediambiental entre els infants. El joc és considerat una de les eines més efectives per a l'educació, permetent que els xiquets aprenguen de manera lúdica i divertida la importància de preservar el medi ambient.

A més, aquesta jornada està dissenyada per a ser gaudida per tota la família, facilitant les relacions intergeneracionals on persones de totes les edats poden participar i aprendre juntes. Això posa en valor el respecte pel medi ambient, fomentant valors de sostenibilitat des de les primeres edats.

Salva Torrent, l'alcalde de l’Eliana, ha subratllat la importància d'inculcar als més joves els valors de preservació del medi ambient. "El joc és el vehicle idoni per fer-ho d'una manera provechosa, lúdica i divertida", ha declarat l'edil.

    



'

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal