L'Eliana Implementa una Nova Fase del Sistema de Recollida de Residus L'Eliana Implementa una Nova Fase del Sistema de Recollida de Residus
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana Implementa una Nova Fase del Sistema de Recollida de Residus

• Es dona inici així a la nova fase que implantarà en les pròximes setmanes el nou sistema de recollida de residus a l'Eliana.

 Les educadores ambientals comencen a visitar els domicilis del nucli urbà 

L'Ajuntament de l'Eliana avança en la implantació del nou sistema de recollida de residus sòlids urbans, començant una nova fase les pròximes setmanes. Després de la primera fase amb l'arreplegada porta a porta de paper i cartó dels comerços i restauració del municipi, que ha resultat molt exitosa, es posa en marxa la segona fase al nucli urbà.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha explicat: "Comencem una nova fase, la de l'educació ambiental en l'àrea central, nucli urbà. Des d'inici d'any estem treballant en el nou sistema i després de posar en marxa la recollida de paper i cartó en el comerç i l'hostaleria farem el pas a les llars. Iniciem amb el nucli urbà instal·lant un nou contenidor, el de color marró per a les restes orgàniques."

Des d'ahir mateix, les educadores ambientals han començat a visitar les llars de l'Eliana per a explicar detalladament el nou sistema. Prèviament, els residents rebran una carta informativa en les bústies.

El personal responsable de les visites estarà degudament acreditat, i cada visita està prevista que dure uns 15 minuts. Durant la visita, es lliuraran els materials necessaris per al nou servei de recollida i es resoldran tots els dubtes.

En cas de no poder atendre les educadores, els veïns poden recollir el material a l'Oficina de Valoriza, situada al carrer del General Pastor 17, baix, de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h. Cal presentar un rebut amb la referència cadastral de l'habitatge per a recollir el material. També s'ha habilitat el telèfon 900 100 310 per a resoldre dubtes.

El material que es lliurarà inclou una targeta per a obrir els contenidors de color marró, un poal de 10 litres, bosses compostables, un tríptic informatiu i un imant amb els telèfons de contacte i horaris d'atenció.

Torrent ha destacat: “A l'Eliana estem compromesos amb el medi ambient, preocupats pel nostre entorn i ocupats a posar en pràctica mesures que ens ajuden a conservar el nostre municipi i el nostre planeta. Complim amb la normativa europea i espanyola i en donem exemple.”

En les pròximes setmanes, l'equip d'educadores ambientals continuarà visitant les llars del nucli urbà, i posteriorment, els barris rebran aquestes visites. Segons l'empresa Valoriza, es preveu que el nou sistema estiga completament instaurat a tot l'Eliana durant el mes de juliol.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal