La delegada del Govern Garanteix la Seguretat de la Marxa del Dia Internacional de l'Orgull a València La delegada del Govern Garanteix la Seguretat de la Marxa del Dia Internacional de l'Orgull a València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La delegada del Govern Garanteix la Seguretat de la Marxa del Dia Internacional de l'Orgull a València

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha reiterat el compromís dels cossos de seguretat de l'Estat per "garantir la seguretat" de totes les persones que participen en el Dia Internacional de l'Orgull, alhora que ha destacat que "col·laborarà per al desenvolupament amb normalitat" de la marxa.

Bernabé ha expressat això en declaracions als mitjans, després de mantenir una reunió aquest dilluns amb representants de Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, davant de la "preocupació" de l'associació davant de "qualsevol mena d'incident" que poguera ocórrer.

El coordinador general de Lambda, Fran Fernández, ha assenyalat que estan "preocupats" pel "moment històric en el qual el col·lectiu està perdent drets a la Comunitat Valenciana", i ha mostrat "inquietud" per "si els diversos discursos d'odi calen en la ciutadania i hi haguera algun incident".

"No obstant això, la delegada ens ha transmés la convicció que els cossos de seguretat sempre estaran recolzant i defensant un dret, com és la manifestació pels drets del col·lectiu LGTBI+", ha afirmat.

A més, Bernabé ha insistit en "la col·laboració de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana i dels cossos de seguretat per al desenvolupament amb normalitat de la manifestació, com a reivindicació d'una celebració estimada per tots els valencians".

Ha explicat que "es reuniran novament, juntament amb els cossos de seguretat de l'Estat, per concretar el dispositiu de seguretat de la manifestació, en els dies previs a la seua celebració", i ha reiterat "la disposició de la Delegació del Govern de treballar de manera conjunta per garantir la seguretat dels assistents i de la resta de ciutadans".

 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal