Hidraqua implanta a l'Eliana un sistema d'avís per als abonats: Informació immediata sobre incidències en el subministrament d'aigua Hidraqua implanta a l'Eliana un sistema d'avís per als abonats: Informació immediata sobre incidències en el subministrament d'aigua
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Hidraqua implanta a l'Eliana un sistema d'avís per als abonats: Informació immediata sobre incidències en el subministrament d'aigua

• La comunicació es realitzarà a través del correu electrònic dels clients o, en defecte d'això, s'avisarà per SMS als telèfons mòbils.

Hidraqua, l'empresa concessionària del servei d'aigua potable a l'Eliana, ha implantat un nou sistema de comunicació i avís per als seus abonats. Amb aquest sistema, l'empresa pretén facilitar la informació entre Hidraqua i els veïns i veïnes de l'Eliana, especialment pel que fa a les incidències que puguen succeir en el proveïment d'aigua.

El nou sistema s'articula a través de dos canals: el correu electrònic i els missatges SMS. Per a cada incidència, Hidraqua enviarà un missatge al correu electrònic dels clients afectats i, en cas que no disposen de correu electrònic, els enviarà un SMS al número de telèfon mòbil amb què s'hagin donat d'alta.

El missatge d'avís inclourà la previsió d'horari i duració del tall planificat, així com la zona afectada. D'aquesta manera, els abonats podran prendre les mesures pertinents per a minimitzar les molèsties que els pugui causar la incidència.

   Un sistema que aprofita la tecnologia per a millorar la comunicació   

El sistema implantat per Hidraqua utilitza un programari específic i la cartografia digitalitzada de la xarxa per a determinar les vàlvules que és necessari tancar per a deixar sec el punt d'avaria i procedir a la seua reparació. L'aplicació identifica els trams de carrer i abonats que quedaran afectats pel tall.

L'Ajuntament de l'Eliana ha comunicat la implantació del nou sistema d'avís d'Hidraqua,  una eina útil per a millorar la comunicació entre l'empresa i els ciutadans i ciutadanes, i per a reduir les molèsties derivades dels treballs planificats sobre la xarxa de proveïment.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal